Ajankohta

1.3.2021 17:00 – 1.3.2021 19:30

Paikka

verkossa

Tapahtumaluokka

Perheiden virkistys ja vertaistuki
neljä kiveä päällekkäin vedessä ja päälimmäinen kivi, viides kivi on sydämenmuotoinen
← Takaisin

Ryhmä on tarkoitettu erityislasten vanhemmille ja omaishoitajille oman jaksamisen tueksi. Ryhmässä hyödynnetään hahmoterapiaa oman itsetuntemuksen lisäämiseksi sekä vuorovaikutuksen parantamiseksi. Ryhmäläisten vertaisuus antaa myös osallistujille mahdollisuuden jakaa ja kuulla toisten kokemuksia.

Ryhmä kokoontuu 6 maanataina: 1.3.; 15.3.; 29.3.;12.4.; 26.4. ja 10.5. klo 17-19.30.


Teemoina ovat oma jaksaminen, parisuhde, vanhemmuus, vuorovaikutus, stressi, rajat, mielen puolutusmekanismit, henkilökohtainen kasvu, tunteet, kehotietoisuus.

Osallistujilla ei tarvitse olla kokemusta terapeuttisesta työskentelystä, vaan riittää, että on kiinnostusta oman hyvinvoinnin edistämiseen. Ryhmään voi tulla yksin tai pariskuntana. Osallistujilta toivotaan sitoutumista olemaan mukana jokaisella kerralla. Ryhmä on suljettu ja siihen otetaan maksimissaan 12 osallistujaa.

Ryhmän vetäjinä toimivat hahmoterapian opiskelija (3. vuosikurssi), mindfulness-ohjaaja ja erityislapsen isä Juha Takanen ja hahmoterapian opiskelija (4. vuosikurssi), TRE-ohjaaja ja leikki-ikäisen lapsen äiti Elina Hietala.

Ryhmän järjestävät yhdessä Kehitysvammatuki 57 ry ja Pääkaupunkiseudun Omaishoitajat ry.

 

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.