Ajankohta

5.8.2024 09:30 – 7.8.2024 16:00

Paikka

Sirkus Magenta, Itäkatu 7, Kauppakeskus Itis

Hinta

85 €

Tapahtumaluokka

Leiri
Auringonkukkapelto
← Takaisin

Leiri järjestetään yhteistyössä Suomen Parkour ry:n sekä Suomen Nuorisosirkusliiton kanssa. 

Leiri alkaa päivittäin klo 9:30 ja päättyy klo 16. Leiriläiset saapuvat leirille omilla kyydeillään, muistathan siis ilmoittaa kulkemisestasi hakulomakkeessa. Päivään kuuluu lounas sekä välipala. Sirkustilan pääsisäänkäynti Itäkadulla on esteetön. Sirkustilassa on aula ja eri saleja. Aulaan ja leirin käytössä oleviin olevaan saleihin on esteetön pääsy. Tilassa on esteetön WC ja neljä muuta sukupuolineutraalia WC:tä. Pukeutumistiloja on viisi: isommat naisten ja miesten pukuhuoneet sekä kolme pientä sukupuolineutraalia pukeutumistilaa.

Tämä leiri sopii sinulle, joka olet noin 16–29 -vuotias ja olet kiinnostunut parkourista sekä sirkuksesta. Voit olla jo kokenut tai vasta-aloittelija. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta kummastakaan lajista – kokeillaan uutta yhdessä! Pidät liikkumisesta ja aktiivisemmasta ohjelmasta. Päivän aikana liikutaan paljon ja päivän aikana tulee muutamia siirtymiä esimerkiksi ruokailua varten.

Hakuohjeet:

Leirillä noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita, jotta jokaisella on leirillä hyvä olla. Tutustu turvallisemman tilan periaatteisiin täällä

Leireille haetaan täyttämällä alla oleva lomake. Hakijalta kysytään jo hakuvaiheessa kaikki tärkeät tiedot esimerkiksi terveydentilaan, hygieniaan ja ruokailuun liittyen. Lomake tulee täyttää huolellisesti sillä tietoja ei kysytä uudelleen leirille valituilta, ainoastaan lääkelista tulee täytettäväksi ennen leirille tuloa. Jos tietoihin tulee hakuajan jälkeen muutoksia, tulee niistä ilmoittaa Kehitysvammatuki 57 ry:lle. Täytä kaikki kohdat huolellisesti, sillä tiedot vaikuttavat sekä hakuvalintoihin, että mahdollisen varapaikan löytämiseen. Tietoja käytetään hakuprosessissa ja ne käydään leiriohjaajien kanssa läpi, jotta he pystyvät tukemaan leiriläistä parhaalla mahdollisella tavalla leireillä. Täytäthän siis hakulomakkeen mahdollisimman kattavasti.

Huomaathan, että leiriohjaajat eivät anna pistoshoitoa eli jos sinulla on diabetes, tulee sinun osata pistää itse, jotta voit osallistua leirille. Myöskään kriisipaikalta et voi osallistua leirille.

Peruutusehto: Leirin voi peruuttaa maksutta 30 päivää ennen leirin alkua. Tämän jälkeen leirin voi peruuttaa maksutta ainoastaan lääkärintodistuksella.

Hakuaika päättyy 25.4. klo 23.00.

Lisätietoja: Katja Riikonen, 044 741 6259 tai katja.riikonen@kvtuki57.fi

 

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.