Ajankohta

9.8.2024 16:00 – 9.8.2024 17:00

Paikka

Vallilan Parkour Akatemia Teollisuuskatu 16

Hinta

40 €

Tapahtumaluokka

Ryhmät, kerhot ja kurssit
kuvituskuva
← Takaisin

Aika: perjantai 9.8., 16.8., 23.8., 30.8. ja 6.9. kello 16-17 (5krt)

Ohjaajat: Meidän sirkus, meidän parkour -hankkeen ohjaajat

Ohjelma: Parkourissa opetellaan hyppimistä, tasapainoilua, kiipeilyä sekä erilaisten esteiden ylittämistä. Parkour kehittää luovaa, vapaata liikkumistaitoa ja ryhmässä toimimista sekä yhteistyötaitoja hauskassa ja rennossa hengessä.  Kurssilla nuoret pääsevät kokeilemaan parkourin perustekniikoita ja harjoittelutapoja. Harjoitukset toteutetaan jokaisen erityistarpeet huomioiden.

Kerho on tarkoitettu helsinkiläisille nuorille.

Jos tarvitset apua esimerkiksi wc:ssä käymiseen tai ryhmässä toimimiseen, ota aina mukaan henkilökohtainen avustaja. Voit myös ottaa oman vanhemman mukaan avustajaksi.

Haku kurssille päättyy 24.7. klo 23.00. Jos hakijoita kurssille on enemmän kuin sinne mahtuu, tekee Kehitysvammatuki 57 ry osallistujavalinnat.

Ilmoitamme 26.7. mennessä, oletko päässyt kerhoon tai varasijalle. Lähetämme tiedon sähköpostiosoitteeseen, jonka olet kirjoittanut hakulomakkeeseen. Tarkista, että olet kirjoittanut sähköpostiosoitteen oikein. Jos et ole saanut viestiä meiltä 26.7. mennessä, niin tarkista roskapostikansio. Joskus viestit menevät sinne. Jos viestiä ei ole, niin soita tai lähetä sähköpostia Severiinalle.

Peruutusehto: Hakemalla lyhytkurssille sitoudut ottamaan paikan vastaan, jos pääset kurssille. Ilmoittautumisen voi perua maksutta ainoastaan lääkärintodistuksella.

Täyttämällä hakulomakkeen hyväksyt sen, että lomakkeen tiedot luovutetaan Meidän sirkus, meidän parkour -hankkeen ohjaajille.

Lisätietoja: Severiina Winqvist, p. 040 835 0395 tai severiina.winqvist@kvtuki57.fi.

 

Kuva: Papunet

 

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittautujan tiedot

Numero, josta sinut tavoittaa
Ilmoitamme tähän pääsystä ryhmään.
Esim. asumisyksikön ohjaaja
Kuljen itsenäisestiTaksilla (Helsingin Matkapalvelu, Espoo/Vantaa esim. Lähitaksi)Lähihenkilö saattaaTaksilla (ei Matkapalvelun kautta, maksan matkan itse)
Kyllä
Asioita joissa olen hyvä tai joista pidän.
Erityisen tuen tarveKäytän korvaavia kommunikaatiokeinojaDementia/AlzheimerDiabetesEpilepsiaKuulovammaNäkövammaLiikuntarajoiteKäytän pyörätuoliaMuu apuvälineSydänvika
Asioita, jotka järjestäjän on tiedettävä toiminnan kannalta. Esimerkiksi pelot, aistiherkkyys, vuorovaikutuksen haasteet...
EiKyllä
Antamalla kuvausluvan annan oikeuden Kehitysvammatuki 57 ry:n käyttää kuvia julkaisuissa ja internetissä.
KylläEi
KylläEi
Kyllä
Annan suostumukseni henkilötietojeni tallentamiseen ja käsittelyyn Kehitysvammatuki 57 ry:n osallistujarekisterissä tietosuojaselosteen mukaisesti.
Kyllä
Olen lukenut peruutusehdot ja hyväksyn ne.

Tutustu tietosuojaselosteeseen tästä.