Ajankohta

29.7.2024 09:45 – 2.8.2024 15:00

Paikka

Ankkapurhantie 6A, 46910 Anjala, Kouvola

Hinta

190 €

Tapahtumaluokka

Leiri
Auringonkukkapelto
← Takaisin

Tänäkin vuonna suuntaamme leirille nuorisokeskus Anjalaan. Anjalassa on paljon erilaisia mahdollisuuksia harrastaa liikuntaa. Leirikeskuksen alue onkin laaja ja sieltä löytyy esimerkiksi frisbeegolfrata sekä luontopolku!

Leirille järjestetään yhteiskuljetus, joka lähtee Ystävätuvan edestä maanantaina 29.7. klo 10:00 – saavuthan paikalle kuitenkin jo klo 9:45. Palaamme Ystävätuvalle perjantaina 2.8. noin klo 15. Tarkempi paluuaika ilmoitetaan lähempänä leiriä. Ystävätuvan osoite on Läntinen Brahenkatu 2, 00510 Helsinki. Muistathan ilmoittaa hakulomakkeessa, miten kuljet Ystävätuvalle.

Anjalan leirikeskus on pääosin esteetön. Majoitumme muutaman hengen huoneissa, joissa on kerrossängyt. Leirillä on luvassa paljon liikkumista ja ulkoilua. Toiminta on ryhmämuotoista. Leirikeskuksen alue on laaja, joten päivän aikana siirtymiä tulee runsaasti.

Tämä leiri sopii sinulle, joka pidät liikkumisesta ja jaksat leiripäivän aikana kulkea leirialueella, jossa voi paikoin olla pidempiäkin välimatkoja siirtymissä. Toimimme leirillä ryhmässä, joten olethan halukas ja valmis osallistumaan ryhmämuotoiseen ohjelmaan. Leiri on painotettu nuorille aikuisille, mutta jos koet sopivasi kuvaukseen, voit hyvin hakea mukaan!

Hakuohjeet:

Leirillä noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita, jotta jokaisella on leirillä hyvä olla. Tutustu turvallisemman tilan periaatteisiin täällä

Leireille haetaan täyttämällä alla oleva lomake. Hakijalta kysytään jo hakuvaiheessa kaikki tärkeät tiedot esimerkiksi terveydentilaan, hygieniaan ja ruokailuun liittyen. Lomake tulee täyttää huolellisesti sillä tietoja ei kysytä uudelleen leirille valituilta, ainoastaan lääke- ja vaatelista tulee täytettäväksi ennen leirille tuloa. Jos tietoihin tulee hakuajan jälkeen muutoksia, tulee niistä ilmoittaa Kehitysvammatuki 57 ry:lle. Täytä kaikki kohdat huolellisesti, sillä tiedot vaikuttavat sekä hakuvalintoihin, että mahdollisen varapaikan löytämiseen. Tietoja käytetään hakuprosessissa ja ne käydään leiriohjaajien kanssa läpi, jotta he pystyvät tukemaan leiriläistä parhaalla mahdollisella tavalla leireillä. Täytäthän siis hakulomakkeen mahdollisimman kattavasti.

Huomaathan, että leiriohjaajat eivät anna pistoshoitoa eli jos sinulla on diabetes, tulee sinun osata pistää itse, jotta voit osallistua leirille. Myöskään kriisipaikalta et voi osallistua leirille.

Peruutusehto: Leirin voi peruuttaa maksutta 30 päivää ennen leirin alkua. Tämän jälkeen leirin voi peruuttaa maksutta ainoastaan lääkärintodistuksella.

Hakuaika päättyy 25.4. klo 23.00.

Lisätietoja: Katja Riikonen, 044 741 6259 tai katja.riikonen@kvtuki57.fi

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittautujan tiedot

Asun itsenäisestiAsun huoltajani kanssaAsun kotiyhteisössä/ryhmäkodissa
Minä puhunMinä en puhuKäytän kommunioinnin apuna kuviaKäytän kommunikoinnin apuna tietokonettaKäytän kommunikoinnin apuna tukiviittomia
diabetessydänvikaepilepsiakuulovammanäkörajoiteliikuntarajoiteaistiherkkyyskäytän pyörätuoliakäytän rollaattoria tai muuta apuvälinettäminulla on haasteita vuorovaikutuksessa
KylläEi
Huomaathan, että ohjaajat eivät anna pistoshoitoa.
tarvitsen apua kaikessatarvitsen ohjaustahuolehdin kaikesta itse
huolehdin itse kuukautissuojan vaihtamisesta.tarvitsen apua kuukautissuojan vaihtamiseen.
Olen mielelläni sivussa ja kuuntelen muiden juttujaSeurailen alkuun ja lämpenen hiljalleenOlen puhelias ja aktiivinenTarvitsen ohjaajan tukea ryhmässä toimimiseenToivon, että ohjaaja rohkaisee ja kannustaa minua
Esimerkiksi kuormittava arki, yksinhuoltajuus tai muut sosiaaliset tekijät.
kyllä osallistunen osallistu
kyllä voinen voi
minua saa valokuvata.minua ei saa valokuvata.
Ymmärrän, että kaikkia sitoo salassapitovelvollisuus.
KylläEi
Jos valitset "Kyllä", annat luvan siihen, että saat lomakkeella lähetetyt tiedot suojaamattomana sähköpostiisi. Jos valitset "Ei", saat sähköpostiisi vahvistusviestin lomakkeen lähettämisestä.
KylläEi
KylläEi
Varasijaa voidaan tarjota hakemalleni leirille tai jollekin toisena ajankohtana olevalle leirille.
Kyllä
Ilmoitan esimerkiksi terveyteen tai asumiseen liittyvistä muutoksista ennen leirin alkua tai leirin aikana. Huomioithan, ettei kriisipaikalta voi osallistua leirille
Kyllä
Kyllä
Kyllä

Tutustu tietosuojaselosteeseen tästä.