Ajankohta

6.2.2021 10:00 – 6.2.2021 16:00

Paikka

Ystävätupa, Läntinen Brahenkatu 2, 00510 Helsinki

Tapahtumaluokka

Luennot, koulutukset ja seminaarit
← Takaisin

Millaiset vapaaehtoistehtävät sinua kiinnostavat? Vapaaehtoisuus lähtee jokaisen omasta kiinnostuksesta ja voimavaroista. Mukaan tullaksesi et tarvitse erityistaitoja tai aiempaa kokemusta erityistä tukea tarvitsevista henkilöistä. Tarjoamme koulutuksen toimintaan mukaan tuleville ja perehdytämme vapaaehtoistehtäviin. Koulutuskokonaisuus rakentuu kahdesta osasta; perus- ja jatkokoulutuksesta. Oma vapaaehtoisen koulutuspolkusi riippuu siitä, millaisista tehtävistä olet kiinnostunut.

Lue lisää eri vapaaehtoistehtävistä: https://www.kvtuki57.fi/vapaaehtoisille

Koulutuskokonaisuus järjestetään kahtena lauantaina: 

6.2.2021 klo 10-16 (peruskoulutus) 

Vapaaehtoistoiminta Kehitysvammatuki 57 ry:ssä, vapaaehtoisuuden periaatteet, kehitysvammaisuus, vapaaehtoistoiminnan tavoitteet ja vaikutukset. 

Aamupäivän osuus on kaikille vapaaehtoisiksi haluaville. Iltapäivän osuus on tarkoitettu kaveritoiminnasta, taustavaparina toimimisesta, Ystävätuvasta ja perhetoiminnasta kiinnostuneille vapaaehtoisille. 

 

20.2.2021 klo 10-16 (jatkokoulutus)

Taustavaparitoiminta, kaveritoiminta. 

Tämä kerta on kaveritoiminnasta ja taustavaparitoiminnasta kiinnostuneille. 

 

Kaveriksi ja taustavapariksi haluavan tulee käydä myös jatkokoulutus.  Aikaisempaa kokemusta ei tarvita, perehdytämme kaikkiin vapaaehtoistehtäviin. Toiminnasta vastaavat työntekijät sekä vapaaehtois- ja vertaistoiminnan koordinaattorit ovat tukenasi vapaaehtoisena toimiessasi.

Koulutus on ilmainen eikä osallistuminen vielä sido sinua mihinkään, mutta ilmoittautuminen koulutukseen on sitova. Koulutuksen yhteydessä tarjoamme aamukahvit, lounaan ja välipalaa. Ilmoitathan, jos et pääse paikalle tai sinulla on jokin erityisruokavalio.  

Voit ilmoittautua koulutukseen täyttämällä lomakkeen tällä sivulla, lähettämällä sähköpostia jenna.luoto@kvtuki57.fi tai soittamalla 040 160 9017.  

Koulutukset järjestetään Kehitysvammatuki 57 ry:n Ystävätuvalla, osoitteessa Läntinen Brahenkatu 2, 4. krs, Helsinki. Muutokset mahdollisia. Huomiomme toiminnassamme turvallisuuden koronaepidemian suhteen ja noudatamme järjestötoiminnan päivittyvää turvallisuusohjeistusta. Voit lukea ohjeistuksen täältä https://www.kvtuki57.fi/toiminta/toimintaa-poikkeusoloissa.

Toimintaa tukee Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus (STEA) Veikkauksen tuotoilla.

 

 

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittautujan tiedot

eikyllä

Tutustu tietosuojaselosteeseen tästä.