Ajankohta

6.2.2021 10:00 – 6.2.2021 15:00

Paikka

Verkossa

Tapahtumaluokka

Luennot, koulutukset ja seminaarit
← Takaisin

Millaiset vapaaehtoistehtävät sinua kiinnostavat? Vapaaehtoisuus lähtee jokaisen omasta kiinnostuksesta ja voimavaroista. Mukaan tullaksesi et tarvitse erityistaitoja tai aiempaa kokemusta erityistä tukea tarvitsevista henkilöistä. Tarjoamme koulutuksen toimintaan mukaan tuleville ja perehdytämme vapaaehtoistehtäviin. Koulutuskokonaisuus rakentuu kahdesta verkkokoulutuspäivästä. Oma vapaaehtoisen koulutuspolkusi riippuu siitä, millaisista tehtävistä olet kiinnostunut.

Lue lisää eri vapaaehtoistehtävistä: https://www.kvtuki57.fi/vapaaehtoisille

Koulutuskokonaisuus järjestetään kahtena lauantaina: 

6.2.2021 klo 10-15

Aamupäivä: vapaaehtoistoiminta Kehitysvammatuki 57 ry:ssä, vapaaehtoisuuden periaatteet

Iltapäivä: vapaaehtoistoiminnan tavoitteet ja vaikutukset, etävapaaehtoisuuden piirteet ja mahdollisuudet

 

20.2.2021 klo 10-15

Aamupäivä: kehitysvammaisuus, vuorovaikutus

Iltapäivä: taustavaparitoiminta, kaveritoiminta. 

Tämä kerta on suunnattu vapaaehtoisille, joilla ei ole erityisen tuen tarvetta.

 

Kaveriksi ja taustavapariksi haluavan tulee osallistua molempiin koulutuspäiviin.  Aikaisempaa kokemusta ei tarvita, perehdytämme kaikkiin vapaaehtoistehtäviin. Toiminnasta vastaavat työntekijät sekä vapaaehtois- ja vertaistoiminnan koordinaattorit ovat tukenasi vapaaehtoisena toimiessasi.

Koulutus on ilmainen eikä osallistuminen vielä sido sinua mihinkään, mutta ilmoittautuminen koulutukseen on sitova. Verkkokoulutus sisältää tieto-osuuksia, ryhmätehtäviä sekä kokemuspuheenvuoroja. 

Voit ilmoittautua koulutukseen täyttämällä lomakkeen tällä sivulla, lähettämällä sähköpostia jenna.luoto@kvtuki57.fi tai soittamalla 040 160 9017.  

Koulutukset järjestetään Zoom-ohjelman avulla. Mikäli haluat harjoitella Zoomin käyttöä, se on mahdollista perjantaina 5.2. kello 15-17 kotoasi tai toimistollamme Helsingin Kalliossa. Muutokset mahdollisia. Huomiomme toiminnassamme turvallisuuden koronaepidemian suhteen ja noudatamme järjestötoiminnan päivittyvää turvallisuusohjeistusta. Voit lukea ohjeistuksen täältä https://www.kvtuki57.fi/toiminta/toimintaa-poikkeusoloissa.

Toimintaa tukee Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus (STEA) Veikkauksen tuotoilla.

 

 

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.