Ajankohta

27.4.2024 10:00 – 27.4.2024 13:00

Paikka

Uutelan kota, Särkkäniemi 5, Helsinki

Tapahtumaluokka

Perheiden virkistys ja vertaistuki
Tyttö pinkissä haalarissa ja pipo päässä seisoo kodassa ja katsoo tulta.
← Takaisin

Tervetuloa perheiden luontokerhoon lauantaina 27.4. klo 10-13.  Tutkimme ja ihmettelemme yhdessä luontoa ja sen moninaisuutta. Tällä kerralla tutustumme luonto- ja eräoppaan johdolla Uutelan herppipolkuun. 

Luontokerhon vetäjinä toimivat luonto- ja eräopas Jouni Viitala, Kehitysvammatuki 57 ry:n perheiden tuen tiimin työntekijä ja työntekijä Mahdollisuus lapselle ry:stä. Vastuu lapsista tapahtuman aikana on vanhemmilla. 

Tapahtuma järjestetään ulkona ja jokaisella kerralla on oma teemansa ja pientä syötävää (makkaraa, keksiä ja mehua). Sisätilana käytössämme on Uutelan grillikota. Grillikodan lähellä on myös wc-tilat. 

Ilmoittaudu huhtikuun luontokerhoon 24.4. mennessä tapahtumakalenterin kautta. Muista ilmoittaa jokainen tapahtumaan osallistuva perheenjäsen erikseen ”lisää henkilö”-painikkeella.

Tapahtumaan ilmoittautuneille lähetään sähköpostivahvistus ja saapumisohjeet pari päivää ennen tapahtumaa.   

Kaikissa tapahtumissamme on käytössä turvallisemman tilan periaatteet. Voit tutustua niihin täällä: Turvallisemman tilan periaatteet

Lisätietoja: perhetoiminnan koordinaattori Aino Raike aino.raike@kvtuki57.fi p.040 5222 138 tai perhetyöntekijä Heini Lahtinen 0407079967 heini.lahtinen@kvtuki57.fi

Luontokerho järjestetään yhteistyössä Autismiyhdistys PAUT ry:n, Mahdollisuus lapselle ry:n ja Kehitysvammatuki 57 ry:n kanssa. 

 

 

Tapahtuma on täynnä.