Ajankohta

26.4.2024 17:00 – 26.4.2024 20:00

Paikka

Läntinen Brahenkatu 2 4. krs, 00510 Helsinki

Hinta

10 €

Tapahtumaluokka

Parkkitoiminta
Kuvassa discopallo, joka kimaltelee.
← Takaisin

Valitettavasti perjantaiparkin vappudisco pe 26.4. on PERUTTU!

Tervetuloa Ystikselle perjantaiparkkiin 26.4. klo 17-20, jossa pääset vappudiscoilemaan! Anna musiikin tanssittaa ja liikuttaa, sekä tule viettämään hyviä hetkiä yhdessä muiden kanssa.

Mukana myös Kvtuki57:n oma valokuvaaja Mikko, joka ikuistaa juhlahumua ja tunnelmaa. Voit halutessasi tulla kuvatuksi valokuvausseinällä joko yksin tai ystäväsi kanssa.

Lasten teemapäivät toteutetaan noin kerran kuukaudessa perjantaiparkkina tai lauantaiparkkina. Eri teemoilla suunnitellut päivät on tarkoitettu erityislapsille ja heidän sisaruksilleen. Teemapäivien on tarkoitus tuoda lapsille ja sisaruksille onnistumisen ja mukavan tekemisen hetkiä vertaisessa seurassa.

Toiminnassa otetaan huomioon mukaan ilmoittautuneiden lasten vahvuudet. Käytämme parkeissa kuvia ja viittomia kommunikoinnin ja toiminnanohjauksen tukena.

Lapset ovat perjantaiparkissa pääsääntöisesti ilman vanhempia, mutta vanhempi voi tulla yhdessä lapsen kanssa tutustumaan uusiin kavereihin ja toimintaan. Lapsen voi myös ilmoittaa lyhyemmäksi ajaksi, mikäli kolme tuntia tuntuu liian pitkältä ajalta. Lapsi voi osallistua myös oman avustajan tai tukihenkilön kanssa.

Perjantaiparkin osallistumismaksu on 10 €/lapsi. Osallistumismaksu sisältää iltapalan, materiaalit sekä ohjaajien ohjauksen ja tuen. Mukaan mahtuu rajallinen määrä lapsia ja olemme kaikkiin yhteydessä ilmoittautumisajan päätyttyä. Vahvistetun osallistumisen perjantaiparkkiin voi perua veloituksetta 12 tuntia ennen alkamisajankohtaa.  Lyhyemmällä aikavälillä peruutetusta ilmoittautumisesta veloitetaan osallistumismaksu 10€.

Parkkitoimintaan voi osallistua pääkaupunkiseudulla, sekä Kirkkonummella, Keravalla ja Tuusulassa asuvat erityistä tukea tarvitsevat lapset ja heidän sisarukset. 

Ilmoittautumiset perjantaiparkkiin to 18.4. mennessä ilmoittautumislomakkeen kautta. Ilmoitathan kaikki perheen lapset erikseen. Voit käyttää nippuilmoittautumista. 

Pidätämme oikeuden perua tapahtuma kokonaan.

Lisätietoja voit kysyä Heidiltä heidi.rinta-lusa@kvtuki57.fi tai p.044 493 8083 tai Heiniltä heini.lahtinen@kvtuki57.fi tai p.040 707 9967.

Peruutusehdot: Lasten teemapäivään osallistumisen voi perua 12 h ennen tapahtuman alkua veloituksetta.  

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.