Ajankohta

31.7.2019 – 31.7.2019

Paikka

Mustasaari

Hinta

8 €

Tapahtumaluokka

Perheiden virkistys ja vertaistuki
← Takaisin

Toivomusten mukaisesti järjestämme perheille retken Mustasaareen keskiviikkona 31.7. klo 11 alkaen.

Mustasaari on kesäparatiisi Seurasaaren selällä. Saari sijaitsee luonnon helmassa, mutta samalla aivan kaupungin kupeessa. Lauttamatka mantereelta saareen kestää vain vartin. Saari tarjoaa kesämökkitunnelmaa ja luonnonrauhaa, mutta myös aktiviteetteja ja ohjelmaa niitä kaipaaville. Mustasaaren omistaa Helsingin seurakunnat. Maasto Mustasaaren rakennusten ja lauttalaiturin välillä on helppokulkuinen. Kesällä Mustasaareen muuttaa vierailijoiden iloksi erilaisia eläimiä, kuten lampaita ja kaneja.

Meille on varattu lauttamatka klo 11 Taivallahdesta lähtevään lauttaan. Taivallahden laituri sijaitsee Töölössä Eteläisen Hesperiankadun pään lähellä. Lautan kansi on esteetön, ja sinne pääsee lastenvaunuilla ja pyörätuolilla. Suosittelemme tulemaan lauttalaiturille julkisilla kulkuneuvoilla. Jos kuitenkin tulet autolla, lähimmät pysäköintipaikat ovat Eteläisen Hesperiankadun varrella. Lauttalaiturin läheinen hiekkakenttä on pysäköintikiellossa.

Syömme yhdessä lounaan buffet-pöydästä kello 13, jatketaan sen jälkeen saareen tutustumista pienemmissä tai isommissa porukoissa. Pois saarelta voi lähteä omien aikataulujen mukaan. Mukana retkellä yhdistyksen työntekijä.

Hae mukaan (kesälomien vuoksi) viimeistään 23.6. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja mukaan voi tulla helsinkiläinen perhe!

Omavastuu retkelle on 8 euroa / yli 12 vuotiailta ja 2 euroa alle 12v lapsi sisältäen lauttamatkat menopaluu ja lounaan kahvilla/teellä. Maksetaan käteisellä paikan päällä.

 

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.