Ajankohta

23.3.2019 10:00 – 23.3.2019 15:00

Paikka

Läntinen Brahenkatu 2, 4.krs.

Hinta

20 €

Tapahtumaluokka

Parkkitoiminta
← Takaisin

Maaliskuun lauantaiparkki on sisarus teeman mukaisesti suunniteltu päivä, joka on tarkoitettu erityislasten sisaruksille. Hoitajia varataan tarpeen mukaan. Lauantaiparkkien tarkoitus on tuoda sisaruksille onnistumisen ja mukavan tekemisen hetkiä vertaisessa seurassa.

Toiminnassa otetaan huomioon mukaan ilmoittautuneiden lasten vahvuudet.

Lapset ovat lauantaiparkissa pääsääntöisesti ilman vanhempia, mutta toki vanhempi voi tulla yhdessä lapsen kanssa tutustumaan uusiin kavereihin ja toimintaan. Lapsen voi myös ilmoittaa vain osaksi aikaa lauantaiparkkiin, mikäli viisi tuntia tuntuu liian pitkältä ajalta. 

Lauantaiparkin osallistumismaksu on 20 €/lapsi. Osallistumismaksu pitää sisällään lounaan, materiaalit sekä osaavan henkilökunnan ohjauksen ja tuen. Mukaan mahtuu rajallinen määrä lapsia, olemme kaikkiin yhteydessä ilmoittautumisajan mentyä umpeen. Vahvistetun osallistumisen lauantaiparkkiin voi perua veloituksetta 12 tuntia ennen alkamisajankohtaa.  Lyhyemmällä aikavälillä peruutetusta ilmoittautumisesta veloitetaan osallistumismaksu 20€.

Tapahtuma on tarkoitettu pääkaupunkiseutulaisille.

Ilmoittautumiset  lauantaiparkkiin pe 15.3 mennessä ilmoittautumislomakkeen kautta. Lisätietoja voit kysellä Tiialta tiia.jarvinen@kvtuki57.fi tai p. 040 522 2138, voit myös jättää viestin vastaajaan.

 

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.