Ajankohta

29.8.2020 13:00 – 19.12.2020 16:00

Paikka

Ystävätupa, Läntinen Brahenkatu 2, 00510 Helsinki

Tapahtumaluokka

Ryhmät, kerhot ja kurssit
← Takaisin

Tervetuloa Teiniklubille eli ”Teinariin”! Teinari on avoinna joka toinen lauantai parittomilla viikoilla 19.12. saakka. Ovet avataan klo 13 ja suljetaan klo 16. Aukioloaikana voit viettää Teinarissa sen ajan kuin itse haluat. Voit vaikka vain piipahtaa pikaisesti tai viihtyä pidempään.

Teinarissa voit tavata kavereita, viettää aikaa ja pelata pelejä tutussa seurassa, sekä tutustua uusiin ihmisiin. Seurana on myös kaksi vastuuohjaajaa sekä yksi ohjaaja, joka vastaa hygieniaohjeistuksesta.

Mikäli tarvitset henkilökohtaista apua tai vahvempaa tukea, olet tervetullut oman avustajan kanssa, joka on tukenasi koko Teinarin ajan.

Teinarissa voit maksaa tasarahalla. Jokainen tuote maksaa yhden euron. Voit myös maksaa kerralla esim. 20 euron setelillä, ja saldoa vähennetään sitä mukaa, kun teet ostoksia. Ostokset voi jakaa usealle Teinarikerralle. Näin tehdään siksi, että emme käsittele vaihtorahaa. Voit maksaa myös pankkikortilla.

Syyskauden turvallisuusohjeet:

  • kädet desinfioidaan heti, kun tullaan sisälle Teiniklubille
  • Ohjaaja antaa jokaiselle suu-/nenäsuojaimen ja ohjeistaa sen käyttöön. Jos sinulla on oma suojain, se vaihdetaan siihen, jonka ohjaaja antaa.
  • Suu-/nenäsuojainta on tarkoitus pitää koko ajan. Kun tarvitset, saat uuden suojaimen.
  • Pese kädet usein vedellä ja saippualla ja käytä käsidesiä.
  • Muistetaan turvavälit. Emme kättele tai halaa ja pidämme riittävän välimatkan toisiin.

Älä tule Teiniklubille, jos olet yhtään nuhainen tai yskäinen, sinulla on kurkkukipu, päänsärky, vatsakipu tai muu sairauden oire.

Ohjeita noudattaen voimme viettää mukavaa aikaa yhdessä!

Lisätietoja: Marja Herala

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.