Ajankohta

12.3.2022 10:00 – 13.3.2022 15:00

Paikka

Hotel Scandic Kallio, Läntinen Brahankatu 2, Helsinki

Tapahtumaluokka

Perheiden virkistys ja vertaistuki
← Takaisin

Tänä keväänä vietämme perheiden kanssa yhdessä kaupunkiviikonlopun Kalliossa. 

Tärkeänä voimana viikonlopussa on vertaisuus, samankaltaisissa elämäntilanteissa olevien vanhempien kanssa on helppo jakaa kokemuksia. Viikonloppu tarjoaa myös lapsille vertaiskavereiden seuraa ja koko perheelle lepoa ja virkistystä. Lapsilla ja sisaruksilla on omaa ohjelmaa, mukana on joukko kokeneita ohjaajia ja hoitajia. Kerrothan lapsesi erityisen tuen tarpeesta mahdollisimman kattavasti.

Viikonloppu on tarkoitettu perheille, joissa on kehitysvammainen tai vastaavaa laaja-alaista tukea tarvitseva lapsi tai nuori. 

Viikonlopun omavastuu on 25€/aikuinen, 10€/ alle 18-vuotias lapsi, alle 3v ilmaiseksi. Matkat jokainen hoitaa itse. Matkoihin voi käyttää Helsingin matkakorttia. Viikonloppu on tarkoitettu helsinkiläisille perheille. 

Ilmoittautuminen: 14.2.  mennessä tapahtumakalenterin kautta. Muista ilmoittaa jokainen viikonloppuun osallistuva perheenjäsen erikseen ”lisää henkilö”-painikkeella.

Valinnat kurssille tehdään ilmoittautumisajan mentyä umpeen.

Viikonlopun tarkempi ohjelma lähetetään mukaan valituille perheille.

Peruutusehdot: Vahvistetun osallistumisen viikonloppukurssille voi perua veloituksetta 18.2..2022 asti.  Lyhyemmällä aikavälillä peruutetusta ilmoittautumisesta veloitetaan 109€/hlö.

Mukana leirillä on koko viikonlopun perhetoiminnan koordinaattori  Sari Jenu

 

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.