Ajankohta

14.12.2024 14:00 – 14.12.2024 17:00

Paikka

Ravintola Meripaviljonki, Säästöpankinranta 3, Helsinki

Hinta

30 €

Tapahtumaluokka

Tapahtumat
Meripalviljonki jouluisessa pimeässä illassa. Kuva sinertävän vihreä.
← Takaisin

Tervetuloa yhdistyksen joulujuhlaan lauantaina 14.12. kello 14-17 Ravintola Meripaviljonkiin Säästöpankinrantaan. Tarjolla on joulubuffet, ystävien, tuttujen ja uusien ihmisten kohtaamisia sekä pientä ohjelmaa. Juhla on tarkoitettu kaikille meidän toiminnassamme mukana oleville. Omavastuuhinta on 30 euroa/henkilö.

Ilmoittaudu mukaan 3.11. mennessä alla olevan lomakkeen kautta. Paikkoja on reilusti, mutta rajallisesti. Jos ilmoitat useamman henkilön kerralla, käytä nippuilmoittautumista painamalla "+ lisää osallistuja". Ilmoita itsesi vain yhden kerran ja laita itsellesi muistiin, että olet jo ilmoittautunut. 

Jos sinulla tulee mukaan henkilökohtainen avustaja, muista ilmoittaa se lomakkessa kohdassa "osallistun avustajan kanssa". Jos avustaja syö, menee hänestä myös 30 euron omavastuuhinta. Jos tulet esim. kotiyhteisöstä/ryhmäkodista työntekijän roolissa useamman osallistujan avuksi, ilmoita itsesi osallistujan lomakkeella "huomioon otettavia asioita" -kohdassa ja kerro, mikä kotiyhteisö/ryhmäkoti ja kuinka monen osallistujan apuna toimit. Jos ette vielä tiedä, kuka työntekijöistä osallistuu, voit kirjoittaa siihen  "yksi työntekijä kotiyhteisöstä XXX, x määrän osallistujan kanssa."

Olemme yhteydessä kaikkiin ilmoittautuneihin sähköpostitse ennen tapahtumaa.

Lähetämme laskun tapahtuman jälkeen lomakkeessa ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Jos avustaja syö, hänen osuus on samassa laskussa. 

Vahvistetun osallistumisen voi perua maksutta 13.11. saakka, jonka jälkeen ilman terveydenhuollon todistusta tehdystä peruutuksesta veloitamme 60 euroa/henkilö. 

Lisätietoja: Aino Raike p. 040 5222 138 tai aino.raike@kvtuki57.fi 

Ilmoittautuminen avautuu 02.08.24 09:00