Ajankohta

29.9.2023 16:00 – 1.10.2023 14:00

Paikka

Sopukka, Uusi Porvoontie 482, 01120 Sipoo

Tapahtumaluokka

Perheiden virkistys ja vertaistuki
Paritalohuoneistoja keväisessä maisemassa.
← Takaisin

Vertaistukea ja virkistystä helsinkiläisille perheille, jossa on alle kouluikäinen tai alakouluikäinen kehitysvammainen tai vastaavaa laaja-alaista tukea tarvitseva lapsi. Perheet voivat hakea viikonloppuun haluamallaan kokoonpanolla. 

Viikonlopun aikana on keskustelua, ulkoilua, lepoa sekä talon oman kokin valmistamaa ruokaa.  Samankaltaisissa elämäntilanteissa olevien vanhempien kanssa on helppo jakaa kokemuksia ja saada vertaistukea. Viikonloppu tarjoaa myös lapsille vertaiskavereiden seuraa. Kerrothan lapsesi erityisen tuen tarpeesta mahdollisimman kattavasti, jotta voimme suunnitella toimintaa mahdollisimman hyvin tarpeet huomioiden. Vanhemmilla ja lapsilla on lauantaina ja sunnuntaina päivällä erilliset ohjelmat. Tänä aikana lapsilla on hoitajat. Vastuu lapsista on muuna aikana vanhemmilla. Viikonlopun tarkempi ohjelma lähetetään mukaan valituille perheille.

Perheiden käytössä on Sopukan huoneistojen ja yleisten tilojen lisäksi myös sauna, lämmin poreallas ja grillipaviljonki. Jokaisella perheellä on oma huoneisto käytössään, eikä Sopukassa ole meidän perheiden lisäksi muita.

Viikonlopun omavastuuhinta on 35 €/aikuinen, 15 €/alle 18-vuotias lapsi, alle 2-vuotiaat ilmaiseksi. Matkat jokainen perhe hoitaa itse. Sopukan koulutuskeskukseen on hyvät bussiyhteydet.

Haku kurssille: 20.8. mennessä tapahtumakalenterin kautta. Muista ilmoittaa jokainen viikonloppuun osallistuva perheenjäsen erikseen ”lisää henkilö”-painikkeella.

Paikkoja kurssille on rajallinen määrä ja valinnat kurssille tehdään ilmoittautumisajan päätyttyä.  Vahvistetun osallistumisen viikonloppukurssille voi perua veloituksetta 26.8. asti. Lyhyemmällä aikavälillä ilman lääkärintodistusta peruutetusta ilmoittautumisesta veloitetaan 2–12-vuotiailta 109 €/hlö ja yli 12-vuotiailta 218 €/hlö.

Mukana on koko viikonlopun ajan kaksi perheiden tuen tiimin työntekijää. 

Lisätietoja Aino Raike aino.raike@kvtuki57.fi p. 0405222138

 

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.