Ajankohta

7.6.2019 16:00 – 9.6.2019 15:00

Paikka

Sopukka, Uusi Porvoontie 482, Sipoo

Hinta

25 €

Tapahtumaluokka

Ryhmät, kerhot ja kurssit
← Takaisin

Suosittu viikonloppukurssitarjontamme laajenee, Sopukka kutsuu somalinkielisiä erityislapsiperheitä!

Sopukka (ensijaturvakotienliitto.fi) on kokonaan varattu meille viikonlopun ajaksi. Paikka lähellä Helsinkiä ja luonnon helmassa mahdollistaa monenlaista tekemistä. Viikonlopun aikana pääsee keskustelemaan tärkeistä aiheista muiden vanhempien kanssa sekä suomeksi että somaliksi. Viikonlopun punaisena lankana kulkee vertaistuki. Ja toki viikonlopun aikana pääsee myös ulkoilemaan, lepäämään ja nauttimaan talon oman kokin valmistamista herkullisista ruuista, joissa erikoisrukavaliot on otettu huomioon.

Tärkeänä voimana viikonlopussa on vertaisuus, samankaltaisissa elämäntilanteissa olevien vanhempien kanssa on helppo jakaa kokemuksia. Viikonloppu tarjoaa myös lapsille vertaiskavereiden seuraa ja koko perheelle lepoa ja virkistystä. Lapsilla ja sisaruksilla on omaa ohjelmaa, mukana on joukko kokeneita ohjaajia ja hoitajia. Kerrothan lapsesi erityisen tuen tarpeesta mahdollisimman kattavasti. Ilmoittautumisaikaa pidennetty! Hae mukaan 19.5. mennessä. Muista ilmoittaa jokainen viikonloppuun osallistuva perheenjäsen erikseen "lisää henkilö" -painikkeella. Lisätietoja Kirsiltä (kirsi.lankinen@kvtuki57.fi tai p. 040 707 9967).

Viikonlopun omavastuu on 25€/aikuinen, 10€/lapsi, alle 3v ilmaiseksi. Matkat jokainen hoitaa itse. Matkoihin voi käyttää Helsingin matkakorttia. 

Viikonlopun tarkempi ohjelma lähetetään mukaan valituille perheille.

 

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.