Ajankohta

29.8.2020 09:00 – 30.8.2020 18:00

Paikka

Perhehuvila kuin Koti, Linnavuoren yhdystie 2, 21100 Naantali

Tapahtumaluokka

Perheiden virkistys ja vertaistuki
Puuhuvila ja kukkivat sireenitkaksi ruokapöytää, jossa pitsiliinat ja valkoiset ruusut kukkavaaseissa.Aamiaistarjoitin, jossa sinivalkoiset kahvikupit, puuroa syvällä lautsella ja leipälautanen, jossa muna-kalavoileipä.
← Takaisin

Erityislapsiperheessä voi arjessa olla huolta ja kiirettä eikä ole aikaa itselleen eikä kumppanilleen. Viikonlopun aikana keskitytään parisuhteen voimavaroihin ja niiden ylläpitämiseen, vahvistetaan lempeyttä ja terveitä rajoja, jotka ovat niin oman jaksamisen, vanhemmuuden kuin keskinäisen suhteen ratkaiseva tekijä. Ennen kaikkea saadaan tilaa levolle ja omalle ololle, vertaistuelle ja yhdessä olemiselle kumppanin kanssa.

Matkaamme yhdessä Naantaliin, jossa käytössämme on lumoavan kaunis huvila Kuin koti, jossa sekä mieli että keho rentoutuvat. Perhehuvila Kuin koti on luotu lasten ja aikuisten lepo- ja virkistyspaikaksi, jonka rennon välittömään ilmapiiriin ja jaettuihin tiloihin mennään kylään kuin kotiin. Kyseessä on vanha maalaistalo, jonka henki huokuu rauhaa ja lataa akkuja. Unet nukutaan persoonallisissa pikkuhuoneissa, jotka kertovat omaa tarinaansa.

Nauti yhdessäolosta, omista hetkistä ja vertaistuesta. Istahda herkuttelemaan loppukesän illassa. Liiku luonnossa ja idyllisessä Naantalissa. Vahvista itseäsi ja keskinäistä suhdetta erilaisten tehtävien parissa siinä määrin, mikä tuntuu luontevalta. Pysähdy viikonloppuun, jonka lopullinen sisältö rakentuu tilanteessa, sen hetkisen tarpeen mukaan, mitään suorittamatta.

Viikonlopun ohjaa Kuin kodin emäntä, vuorovaikutusohjaaja Tiia Lehmussola, joka on aiemmin toiminut perhetyössä sekä perhekuntoutuksessa. Tiia jakaa työn, omien elämänkokemusten, vanhemmuuden ja parisuhteen kautta oivaltamaansa ja tuo näkyväksi parisuhteeseen vaikuttavia monenlaisia tekijöitä helposti lähestyttävään tyyliinsä. Mukana viikonlopussa myös perhetoiminnan koordinaattori Sari.

Perhehuvila Kuin kotiin voit tutustua facebookissa @perhehuvilakuinkoti sekä instagramissa @kuinkoti. Osallistujille lähetetään viikonlopun tarkempi sisältö.

Lämpimästi tervetuloa mukaan kahdenkeskiseen viikonloppuun!

Viikonlopun omavastuu on 50 €/pariskunta, matkat pyritään hoitamaan kimppakyydeillä. Käytössämme on mm. yhdistyksen tila-auto.

Ilmoittautuminen: 21.6. mennessä tapahtumakalenterin kautta. Muista ilmoittaa jokainen viikonloppuun osallistuva perheenjäsen erikseen ”lisää henkilö”-painikkeella.

Valinnat kurssille tehdään ilmoittautumisajan mentyä umpeen

Peruutusehdot: Vahvistetun osallistumisen pariskunnan viikonloppuun voi perua veloituksetta 14.6.2020 asti.  Lyhyemmällä aikavälillä peruutetusta ilmoittautumisesta veloitetaan 330€/pariskunta.

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.