Ajankohta

18.10.2019 16:00 – 20.10.2019 15:00

Paikka

Sopukka, Uusi Porvoontie 482, 01120 Sipoo

Hinta

25 €

Tapahtumaluokka

Ryhmät, kerhot ja kurssit
← Takaisin

Sopukka (ensijaturvakotienliitto.fi) on kokonaan varattu meille viikonlopun ajaksi. Paikka lähellä Helsinkiä ja luonnon helmassa mahdollistaa monenlaista tekemistä. Viikonlopun aikana pääsee keskustelemaan tärkeistä aiheista muiden vanhempien kanssa. Viikonlopun punaisena lankana kulkee vertaistuki. Ja toki viikonlopun aikana pääsee myös ulkoilemaan, lepäämään ja nauttimaan talon oman kokin valmistamista herkullisista ruuista.

Tärkeänä voimana viikonlopussa on vertaisuus, samankaltaisissa elämäntilanteissa olevien vanhempien kanssa on helppo jakaa kokemuksia. Viikonloppu tarjoaa myös lapsille vertaiskavereiden seuraa ja koko perheelle lepoa ja virkistystä. Lapsilla ja sisaruksilla on omaa ohjelmaa, mukana on joukko kokeneita ohjaajia ja hoitajia. Kerrothan lapsesi erityisen tuen tarpeesta mahdollisimman kattavasti. Hae mukaan viimeistään 15.9.2019.

Valinnat kurssille tehdään ilmoittautumisajan mentyä umpeen.  Muista ilmoittaa jokainen viikonloppuun osallistuva perheenjäsen erikseen "lisää henkilö" -painikkeella. Lisätietoja perhetoiminnan koordinaattorilta p. 044 7079967.

Viikonlopun omavastuu on 25€/aikuinen, 10€/lapsi, alle 3v ilmaiseksi. Matkat jokainen hoitaa itse. Matkoihin voi käyttää Helsingin matkakorttia. Viikonlopun tarkempi ohjelma lähetetään mukaan valituille perheille.

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.