Ajankohta

3.12.2020 – 3.12.2020

Paikka

verkossa (Teams)
Haastavat tilanteet - verkkoluento ja keskustelu
← Takaisin

Tule kuuntelemaan ja pohtimaan, miten vanhemman tai läheisen kannattaa toimia, kun lapsen tai nuoren käyttäytyminen tuntuu arjen tilanteissa haastavalta. Teams-keskustelu on tarkoitettu kaikille, joita aihe koskettaa omassa arjessa.

Nina Korventaival Kehitysvammatuki 57 ry:stä antaa vinkkejä ja auttaa pohtimaan, miten haastavissa tilanteissa kannattaa toimia ja voiko niiden kehittymistä ennakoida ja ehkäistä. Teams-keskustelussa on mahdollisuus myös kysymyksille. Halutessasi voit katsoa Kehitysvammatuki 57 ry:n toiminnanjohtajan Nina Korventaipaleen haastattelut Tukiliiton Youtube-kanavalta, videot löytyvät tapahtumasivulta https://www.tukiliitto.fi/tapahtuma/verkossa-haastavat-tilanteet-alustus-ja-keskustelu-teamsissa/.

Ilmoittaudu maksuttomaan tapahtumaan 30.11.2020 mennessä alla olevasta linkistä. Lähetämme ilmoittautuneille osallistumisohjeet sekä Teams-kutsun annettuun sähköpostiosoitteeseen hyvissä ajoin ennen tapahtumaa, kun ilmoittautuminen on päättynyt. Osallistuaksesi tarvitset tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen sekä kuulokkeet tai muun äänentoiston. 

Ilmoittaudu tästä (siirryt toiselle sivulle):
https://link.webropolsurveys.com/S/F1BC9F4AE76DEDAE