Ajankohta

4.12.2021 13:00 – 4.12.2021 16:00

Paikka

Epilepsialiiton tilat osoitteessa Malmin kauppatie 26, 00700 Helsinki

Tapahtumaluokka

Perheiden virkistys ja vertaistuki
vauva alasti maalilla leikkien
← Takaisin

Lauantaisin 6.11., 20.11. ja 4.12. kello 13–16 nautitaan ja ihmetellään värikylvyn tunnelmissa!

Ilo ja tekeminen, hetkeen pysähtyminen ja siitä nauttiminen ovat tärkeitä elementtejä värikylvyssä! Värikylpy sopii kaikille, ikään ja toimintakykyyn katsomatta. Tärkeintä on yhdessä tekeminen, ihmettely, moniaistinen kokemus ja sen jakaminen. Valmistaudu touhuilemaan rennosti ja avoimin mielin lapsesi tahdissa. Tekeminen ja kokeminen ovat pääasioita, kukin omalla tavallaan ja oman aikansa! Tarkoituksena on viettää mukava iltapäivä ensin värikylvyn merkeissä, jonka jälkeen kahvien parissa keskustellen. Lapsille on varattu hoitajia ja omaa ohjelmaa kahvien ajaksi. Voit osallistua kaikille kerroille tai niille kerroille, joille haluat.

Kahvikeskustelun vetäjänä vuorottelevat lastenneurologi, vauvaperhetyöntekijä sekä vertaisvanhempi. Kaikki materiaalit ovat turvallisia ja myrkyttömiä. Huomioi kuitenkin mahdolliset allergiat ja kerro niistä ilmoittautumisen yhteydessä. Kannattaa varata taiteiluun/värikylpyyn sopivat vaatteet /vaihtovaatteet mukaan! Muista ilmoittaa kaikki osallistujat erikseen "lisää uusi osallistuja" -painikkeesta.

Ilmoittaudu mukaan 24.10. mennessä. Kurssi järjestetään yhteistyössä Uudenmaan epilepsiayhdistyksen ja HUSin lastenneurologian yksikön kanssa.

Lisätietoja: Katja Riikonen (katja.riikonen@kvtuki57.fi tai p. 044 741 6259)

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.