Ajankohta

13.9.2022 17:00 – 17.9.2022 16:00

Paikka

Läntinen Brahenkatu 2

Tapahtumaluokka

Luennot, koulutukset ja seminaarit
← Takaisin

Millaiset vapaaehtoistehtävät sinua kiinnostavat? Vapaaehtoisuus lähtee jokaisen omasta kiinnostuksesta ja voimavaroista. Mukaan tullaksesi et tarvitse erityistaitoja tai aiempaa kokemusta erityistä tukea tarvitsevista henkilöistä. Tarjoamme koulutuksen toimintaan mukaan tuleville ja perehdytämme vapaaehtoistehtäviin.

Meillä voit toimia Vekkarin vapaaehtoisena tapahtumissa ja ryhmissä tai Kaverina henkilölle, jolla on kehitysvamma. Myös Ystävätupa, Yhteisöfrendit tai perheiden toiminta tarjoavat tehtäviä vapaaehtoisille. Vai kiinnostaisiko sinua uusi Perhekamut- hanke? Hankkeessa vapaaehtoiset toimivat perhekamuina perheelle, jossa on erityisen tuen tarve.

Koulutamme uusia vapaaehtoisia syyskuussa Ystävätuvalla. Oma vapaaehtoisen polkusi riippuu siitä, mitkä tehtävät sinua kiinnostavat. Kaveritoiminnasta tai taustavaparitoiminnasta kiinnostuneet osallistuvat koulutukseen molempina päivinä.

Lue lisää eri vapaaehtoistehtävistä: https://www.kvtuki57.fi/vapaaehtoisille

Koulutuksen ohjelma:

Tiistaina 13.9. kello 17–19.30
Tämä koulutuskerta on kaikille vapaaehtoiseksi haluaville. Tutustumme vapaaehtoistoiminnan periaatteisiin ja siihen, millainen yhdistys Kehitysvammatuki 57 ry on.

Lauantai 17.9. kello 10–16
Tämä koulutuskerta on tarkoitettu kaveritoiminnasta ja taustavaparitoiminnasta kiinnostuneille.

Tiistaina 20.9. kello 17-19.30
Tämä koulutuskerta on tarkoitettu perhekamutoiminnasta kiinnostuneille.

 

Koulutus on ilmainen eikä osallistuminen vielä sido sinua mihinkään. Ilmoittautuminen koulutukseen on sitova. Koulutuksen yhteydessä tarjoamme aamukahvit, lounaan ja välipalaa.

Ilmoitathan, jos sinulla on jokin ruokavalio tai joudut perumaan osallistumisesi.

Voit ilmoittautua koulutukseen täyttämällä alla olevan lomakkeen, lähettämällä sähköpostia veera.hietanen@kvtuki57.fi tai soittamalla 0401609017

Tervetuloa tutustumaan eri tapoihin tehdä hyviä tekoja pääkaupunkiseudulla!

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.