Ajankohta

5.10.2021 17:00 – 9.10.2021 16:00

Paikka

Ystävätupa, Läntinen Brahenkatu 2, 4.kerros, Helsinki

Tapahtumaluokka

Luennot, koulutukset ja seminaarit
← Takaisin

Millaiset vapaaehtoistehtävät sinua kiinnostavat? Vapaaehtoisuus lähtee jokaisen omasta kiinnostuksesta ja voimavaroista. Mukaan tullaksesi et tarvitse erityistaitoja tai aiempaa kokemusta erityistä tukea tarvitsevista henkilöistä. Tarjoamme koulutuksen toimintaan mukaan tuleville ja perehdytämme vapaaehtoistehtäviin.

Koulutamme uusia vapaaehtoisia lokakuussa Ystävätuvalla. Koulutus koostuu kahdesta koulutuspäivästä. Oma vapaaehtoisen polkusi riippuu siitä, mitkä tehtävät sinua kiinnostavat. Taustatukihenkilöksi ja kaveriksi haluavien tulee osallistua myös lisäperehdytykseen.

Lue lisää eri vapaaehtoistehtävistä: https://www.kvtuki57.fi/vapaaehtoisille

 

Koulutuksen ohjelma

 

Tiistaina 5.10. kello 17–19.30

Vapaaehtoistoiminta Kehitysvammatuki 57 ry:ssä, vapaaehtoistoiminnan periaatteet

Tämä koulutuskerta on kaikille vapaaehtoiseksi haluaville.

 

Lauantai 9.10. kello 10–16

Mitä kehitysvammaisuudella tarkoitetaan? kohtaaminen ja vuorovaikutus, vapaaehtoistoiminnan tavoitteet ja vaikutukset, vapaaehtoispolun jatko & tehtävämahdollisuudet

Tämä koulutuskerta on tarkoitettu kaveritoiminnasta, taustatukihenkilönä toimimista, Ystävätuvasta ja perhetoiminnasta kiinnostuneille vapaaehtoisille.

 

 

Koulutusohjelmaan voi tulla vielä pieniä muutoksia.  Koulutus on ilmainen eikä osallistuminen vielä sido sinua mihinkään, mutta ilmoittautuminen koulutukseen on sitova. Ilmoitathan, jos et pääsekään osallistumaan. Koulutuksen yhteydessä tarjoamme aamukahvit, lounaan ja välipalaa.

Ilmoitathan, jos et pääse paikalle tai sinulla on jokin erityisruokavalio.

 

Voit ilmoittautua koulutukseen täyttämällä alla olevan lomakkeen, lähettämällä sähköpostia venni.turtiainen@kvtuki57.fi tai soittamalla 044 792 27 52

Tervetuloa tutustumaan eri tapoihin tehdä hyviä tekoja pääkaupunkiseudulla!

 

 

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.