Ajankohta

15.9.2020 18:15 – 15.9.2020 19:00

Paikka

Sävelmetsä, Länsiportti 1 B

Hinta

30 €

Tapahtumaluokka

Ryhmät, kerhot ja kurssit
← Takaisin

Aika: Tiistai 15.9–8.12. (ei 13.10.) klo 18.15–19.00 (12 krt )

Muskariharrastus edistää mm. lapsen kielen kehitystä, sosiaalisia taitoja, psyykkistä kehitystä, motorisia taitoja ja tukee positiivisen minäkuvan syntyä. Muskarissa voi saada kavereita ja tärkeitä yhdessä tekemisen ja onnistumisen kokemuksia. Tukimuskarissa tuetaan lapsen kehitystä ja lapsen ja vanhemman vuorovaikutusta monipuolisin musiikillisin ja leikillisin keinoin. Muskarissa apuna käytetään mm. kuvia, viittomia, kuvitettuja lauluja. Muskari on lapselle ja vanhemmalle mukava yhteinen kehittävä musiikillinen vuorovaikutushetki. Tukimuskarista saa ideoita myös kotona musisointiin ja lapsen kehityksen tukemiseen musiikin avulla. Vanhempi osallistuu muskariin yhdessä lapsensa kanssa. Ryhmään otetaan 6 lasta vanhempansa kanssa.

Kerho on espoolaisille alle kouluikäisille lapsille tarkoitettu. Vanhempi tai muu aikuinen osallistuu muskariin lapsen kanssa.

Ohjaaja: Miina Virtanen

Katso tästä peruutusehdot, valintaperusteet ja muut usein kysytyt kysymykset (klikkaa linkkiä). Tarkemmat ohjeet löytyvät myös vapaa-ajan toiminnan esitteestä sivuilta 3-7.

Kerhoihin haku päättyy 23.8. klo 23.00. Kerhoon pääsystä tai varasijapaikasta ilmoitetaan kaikille hakemuksen jättäneille viikon 36 aikana.

 

Kuva: Papunet, Sergio Palao / ARASAAC

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittautujan tiedot

Numero, josta sinut tavoittaa
Ilmoitamme tähän pääsystä ryhmään.
Esim. asumisyksikön ohjaaja
Kuljen itsenäisestiTaksilla (Helsingin Matkapalvelu, Espoo/Vantaa esim. Lähitaksi)Lähihenkilö saattaaTaksilla (ei Matkapalvelun kautta, maksan matkan itse)
Kyllä
Asioita joissa olen hyvä tai joista pidän.
Erityisen tuen tarveKäytän korvaavia kommunikaatiokeinojaDementia/AlzheimerDiabetesEpilepsiaKuulovammaNäkövammaLiikuntarajoiteKäytän pyörätuoliaMuu apuvälineSydänvika
Asioita, jotka järjestäjän on tiedettävä toiminnan kannalta. Esimerkiksi pelot, aistiherkkyys, vuorovaikutuksen haasteet...
EiKyllä
Antamalla kuvausluvan annan oikeuden Kehitysvammatuki 57 ry:n käyttää kuvia julkaisuissa ja internetissä.
KylläEi
KylläEi
Kyllä
Annan suostumukseni henkilötietojeni tallentamiseen ja käsittelyyn Kehitysvammatuki 57 ry:n osallistujarekisterissä tietosuojaselosteen mukaisesti.
Kyllä
Olen lukenut peruutusehdot ja hyväksyn ne.

Tutustu tietosuojaselosteeseen tästä.