Ajankohta

3.6.2024 09:30 – 7.6.2024 15:45

Paikka

Urhea (peilisali), Mäkelänkatu 47, 00550 Helsinki

Hinta

140 €

Tapahtumaluokka

Leiri
Auringonkukkapelto
← Takaisin

Leiri järjestetään yhteistyössä Liisa Pentti +Co:n kanssa. Liisa Pentti +Co on helsinkiläinen tanssiryhmä jonka toimintaan on vuodesta 2015  kuulunut työskentely autismin kirjon henkilöiden kanssa.  Ryhmä toteuttaa viikoittaisia tanssitunteja sekä tekee esityksiä yhdessä tunneille osallistujien kanssa. Nyt järjestettävä tanssileiri on osa Helsingin kaupungin tukemaa kehittämishanketta, jossa Liisa Pentti +Co tuo tanssitoimintaa uusien kohderyhmien luo. Syksyllä käynnistyy myös viikottainen uusi tanssikerho yhteistyössä meidän kanssamme.Tunneilla tehdään monenlaisia, usein tanssia ja musiikkia yhdistäviä harjoituksia, jotka tähtäävät oman liikkeen tuottamiseen. Leiri sopii kaikille, eikä aikaisempaa kokemusta tanssista tarvitse olla. Tilat ovat esteettömät.

Leiripäivät alkavat aamuisin klo 9:30 ja päättyvät klo 15:45, paitsi perjantaina päivä loppuu aiemmin (tämä ilmoitetaan leiriläisille).

Leiriläiset kulkevat leirille omilla kyydeillään, muistathan ilmoittaa hakulomakkeessa kulkemisestasi!

Tämä leiri sopii sinulle, joka olet kiinnostunut tanssista ja haluat päästä kokeilemaan tanssia ja oppimaan uutta. Voit olla kokenut tanssija tai vasta-aloittelija. Sinulla ei tarvitse olla kokemusta tanssista osallistuaksesi leirille - kokeillaan sitä yhdessä! Tykkäät liikkumisesta ja aktiivisesta leiriohjelmasta. Päivän aikana tulee myös muutamia siirtymiä esimerkiksi ruokailua varten.

Hakuohjeet

Leirillä noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita, jotta jokaisella on leirillä hyvä olla. Tutustu turvallisemman tilan periaatteisiin täällä

Leireille haetaan täyttämällä alla oleva lomake. Hakijalta kysytään jo hakuvaiheessa kaikki tärkeät tiedot esimerkiksi terveydentilaan, hygieniaan ja ruokailuun liittyen. Lomake tulee täyttää huolellisesti sillä tietoja ei kysytä uudelleen leirille valituilta, ainoastaan lääke- ja tarvittaessa vaatelista tulee täytettäväksi ennen leirille tuloa. Jos tietoihin tulee hakuajan jälkeen muutoksia, tulee niistä ilmoittaa Kehitysvammatuki 57 ry:lle. Täytä kaikki kohdat huolellisesti, sillä tiedot vaikuttavat sekä hakuvalintoihin, että mahdollisen varapaikan löytämiseen. Tietoja käytetään hakuprosessissa ja ne käydään leiriohjaajien kanssa läpi, jotta he pystyvät tukemaan leiriläistä parhaalla mahdollisella tavalla leireillä. Täytäthän siis hakulomakkeen mahdollisimman kattavasti. Leirille voi hakea myös nuori, alle 18-vuotias.

Huomaathan, että leiriohjaajat eivät anna pistoshoitoa eli jos sinulla on diabetes, tulee sinun osata pistää itse, jotta voit osallistua leirille. Myöskään kriisipaikalta et voi osallistua leirille.

Peruutusehto: Leirin voi peruuttaa maksutta 30 päivää ennen leirin alkua. Tämän jälkeen leirin voi peruuttaa maksutta ainoastaan lääkärintodistuksella.

Hakuaika päättyy 25.4. klo 23.00.

Lisätietoja: Katja Riikonen, 044 741 6259 tai katja.riikonen@kvtuki57.fi

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittautujan tiedot

Asun itsenäisestiAsun huoltajani kanssaAsun kotiyhteisössä/ryhmäkodissa
kommunikoin kuvinen puhupuhunkäytän kommunikoinnin apuna tietokonettakäytän kommunikoinnin apuna tukiviittomia
diabetessydänvikaepilepsiakuulovammanäkörajoiteliikuntarajoiteaistiherkkyyskäytän pyörätuoliakäytän rollaattoria tai muuta apuvälinettäminulla on haasteita vuorovaikutuksessa
vastaathan myös, vaikka tilanne epilepsian suhteen on rauhallinen tai diabeteshoito toteutuu leiriajan ulkopuolella
KylläEi
Huomaathan, että ohjaajat eivät anna pistoshoitoa.
voit myös täydentää aiempia vastauksiasi
tarvitsen apua kaikessatarvitsen ohjaustahuolehdin kaikesta itse
huolehdin itse kuukautissuojan vaihtamisesta.tarvitsen apua kuukautissuojan vaihtamiseen.
Olen mielelläni sivussa ja kuuntelen muiden juttujaSeurailen alkuun ja lämpenen hiljalleenOlen puhelias ja aktiivinenTarvitsen ohjaajan tukea ryhmässä toimimiseenToivon, että ohjaaja rohkaisee ja kannustaa minua
Esimerkiksi kuormittava arki, yksinhuoltajuus tai muut sosiaaliset tekijät.
minua saa valokuvata.minua ei saa valokuvata.
Ymmärrän, että kaikkia sitoo salassapitovelvollisuus.
KylläEi
Jos valitset "Kyllä", annat luvan siihen, että saat lomakkeella lähetetyt tiedot suojaamattomana sähköpostiisi. Jos valitset "Ei", saat sähköpostiisi vahvistusviestin lomakkeen lähettämisestä.
KylläEi
KylläEi
Varasijaa voidaan tarjota hakemalleni leirille tai jollekin toisena ajankohtana olevalle leirille.
Kyllä
Ilmoitan esimerkiksi terveyteen tai asumiseen liittyvistä muutoksista ennen leirin alkua tai leirin aikana. Huomioithan, ettei kriisipaikalta voi osallistua leirille
Kyllä
Kyllä
Kyllä
Lähihenkilö saattaaTaksilla (Helsingin Matkapalvelu)Itsenäisesti

Tutustu tietosuojaselosteeseen tästä.