Ajankohta

27.6.2020 – 28.6.2020

Paikka

Talosaaren torppa, Talosaarentie 280, Helsinki

Tapahtumaluokka

Perheiden virkistys ja vertaistuki
keltainen huvila kesällä otettuna
← Takaisin

Helsinkiliset perheet - tervetuloa viettämään viikonloppua Talosaaren torppaan, joka on rakennettu 1800-luvulla ja sijaitsee Torpvikenin lintulahden rannalla. Talosaaren luonto on lumoavan vaihtelevaa – korkeita kalliota, rantalepikoita, vanhoja laidunmaita. Alueella pesii monipuolinen linnusto. Viikonlopun aikana tutustumme Talosaaren luontoon erä- ja luonto-oppaan Jouni Viitalan johdolla.

Talosaaren torpan huoneet ovat kahden hengen huoneita. Luvassa mökkitunnelmaa kaupunkilaisille - vesi haetaan kaivosta, sauna lämpiää puilla, yhdessä valmistamme ruoat ja illalla nuotiolla paistamme herkkuja. Jos sinulla on oma teltta, niin voit yöpyä myös pihalla teltassa. Koska majoituspaikkoja on rajoitetusti, niin myös pelkkä päivävierailu Talosaaren torppaan onnistuu! Jos tulisit päiväksi retkeilemään, muistathan mainita tästä ilmoittautumisen yhteydessä.

Päävastuu lapsista on vanhemmilla, apukäsinä viikonlopussa ovat perhetoiminnan koordinaattori Sari ja toinen ohjaaja.

Tervetuloa nauttimaan luonnon rauhasta!

Viikonlopun omavastuu on 25€/aikuinen, 10€/alle 18-vuotias lapsi. Matkat jokainen hoitaa itse, tarvittaessa pyrimme järjestämään kimppakyytejä.

Ilmoittautuminen: 7.6. mennessä tapahtumakalenterin kautta.

Valinnat kurssille tehdään ilmoittautumisajan mentyä umpeen. Muista ilmoittaa jokainen viikonloppuun osallistuva perheenjäsen erikseen ”lisää henkilö”-painikkeella.

Viikonlopun tarkempi ohjelma lähetetään mukaan valituille perheille.

Peruutusehdot: Vahvistetun osallistumisen Talosaaren retkeilyviikonloppuun voi perua veloituksetta 14.6.2020 asti.  Lyhyemmällä aikavälillä peruutetusta ilmoittautumisesta veloitetaan omavastuu. 

Talosaaren torpan kuvan on ottanut Mikko Niskasaari.

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.