Ajankohta

27.3.2021 14:30 – 27.3.2021 16:30

Paikka

AiKa-talli, Lakeansuontie 175, 04150 Martinkylä (Sipoo)

Hinta

200 €

Tapahtumaluokka

Ryhmät, kerhot ja kurssit
Kolme pörröistä ponia vierekkäin
← Takaisin

Aika: Keväällä kerhokerrat ovat lauantaisin 27.3, 10.4, 24.4, 15.5. ja 29.5. klo 14.30–16.30. Kesätauon jälkeen kerho jatkuu 14.8. 28.8.,11.9., 25.9. ja 9.10. Jotta säät mahdollistavat ulkona olon, jakautuu kurssi keväälle ja syksylle.

Hinta: 200 €, kerho laskutetaan kahdessa erässä. Hintaan kuuluu pieni välipala ja kerhovihko, johon kerätään omia kokemuksia valokuvien avulla. Tallilla on kaikille kypärät, joita voi lainata.

Kerhoa ohjaa Aila Kajander (erityisopettaja, sosiaalipedagogisen hevostoiminnan ohjaaja ja NEPSY-valmentaja).

Sosiaalipedagogisen hevostoiminnan kerho alkaa AiKa-tallilla, joka on pieni kotoisa talli, jossa hevoset ja ponit ovat tehtäväänsä soveltuvia ja kilttejä. Sosiaalipedagogisen hevostoiminnan tavoitteena on tukea itsetuntoa tarjoamalla ilon ja onnistumisen kokemuksia ponien ja hevosten avulla talliympäristössä.

Kerhossa tutustutaan hevoseen, talliympäristöön ja erilaisiin tallitöihin yhteistoiminnallisilla harjoituksilla ja leikeillä, joiden avulla vahvistetaan sosiaalisia taitoja. Tallilla harjoitellaan hevosen/ponin hoitamista ja harjaamista ja taluttamista. Ryhmäkertojen loppupuolella päästään kokeilemaan ratsastusta ja ajamista. Kerho on vahvasti strukturoitua ja kuvatuettua. Hevosten kanssa työskentely edellyttää rauhallisuutta ja malttia, jolloin itsesäätelykyky ja toiminnanohjauksen taidot saavat harjoitusta ja vahvistusta.

Matkapalvelua voi käyttää Sipooseen mentäessä.

Haku kerhoon päättyy 7.3. klo 23.00. Valinnat kerhoon tehdään ilmoittautumisajan jälkeen ja kaikille kurssille hakeneille ilmoitetaan pääsystä tai varasijapaikasta. Kerho on tarkoitettu kouluikäisille helsinkiläisille lapsille ja nuorille.

Peruutusehdot: Hakeutumalla kerhoon sitoudut ottamaan vastaan paikan, jos pääset kerhoon. Jos sairastuminen estää koko kerhoon osallistumisen, rahat palautetaan väin lääkärintodistusta vastaan.

Lisätietoja: Severiina Winqvist, severiina.winqvist@kvtuki57.fi tai 040 835 0395

 

 

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittautujan tiedot

Numero, josta sinut tavoittaa
Ilmoitamme tähän pääsystä ryhmään.
Esim. asumisyksikön ohjaaja
Kuljen itsenäisestiTaksilla (Helsingin Matkapalvelu, Espoo/Vantaa esim. Lähitaksi)Lähihenkilö saattaaTaksilla (ei Matkapalvelun kautta, maksan matkan itse)
Kyllä
Asioita joissa olen hyvä tai joista pidän.
Erityisen tuen tarveKäytän korvaavia kommunikaatiokeinojaDementia/AlzheimerDiabetesEpilepsiaKuulovammaNäkövammaLiikuntarajoiteKäytän pyörätuoliaMuu apuvälineSydänvika
Asioita, jotka järjestäjän on tiedettävä toiminnan kannalta. Esimerkiksi pelot, aistiherkkyys, vuorovaikutuksen haasteet...
KylläEi
Antamalla kuvausluvan annan oikeuden Kehitysvammatuki 57 ry:n käyttää kuvia julkaisuissa ja internetissä.
KylläEi
Ryhmä on uusi, mutta vastaava kerho järjestettiin vuonna 2020.
KylläEi
Kyllä
Annan suostumukseni henkilötietojeni tallentamiseen ja käsittelyyn Kehitysvammatuki 57 ry:n osallistujarekisterissä tietosuojaselosteen mukaisesti.
Kyllä
Olen lukenut peruutusehdot ja hyväksyn ne. Hakeutumalla kerhoon sitoudut ottamaan vastaan paikan, jos pääset kerhoon. Jos sairastuminen estää koko kerhoon osallistumisen, rahat palautetaan väin lääkärintodistusta vastaan.

Tutustu tietosuojaselosteeseen tästä.