Ajankohta

15.5.2021 14:30 – 15.5.2021 16:30

Paikka

AiKa-talli, Lakeansuontie 175, 04150 Martinkylä (Sipoo)

Hinta

200 €

Tapahtumaluokka

Ryhmät, kerhot ja kurssit
Kolme pörröistä ponia vierekkäin
← Takaisin

Aika: HUOMIO! Kerhon aloitusajankohtaa on siirretty koronatilanteen vuoksi. Kerho alkaa 15.5. Loput kerrat ovat 22.5, 29.5 ja 12.6  klo 14.30–16.30. Kesätauon jälkeen kerho jatkuu 14.8. 28.8.,11.9., 25.9. ja 9.10. (lisäksi vielä yksi myöhemmin ilmoitettava kerta. Jotta säät mahdollistavat ulkona olon, jakautuu kurssi keväälle ja syksylle.  Jotta säät mahdollistavat ulkona olon, jakautuu kurssi keväälle ja syksylle.

Hinta: 200 €, kerho laskutetaan kahdessa erässä. Hintaan kuuluu pieni välipala ja kerhovihko, johon kerätään omia kokemuksia valokuvien avulla. Tallilla on kaikille kypärät, joita voi lainata.

Kerhoa ohjaa Aila Kajander (erityisopettaja, sosiaalipedagogisen hevostoiminnan ohjaaja ja NEPSY-valmentaja).

Sosiaalipedagogisen hevostoiminnan kerho alkaa AiKa-tallilla, joka on pieni kotoisa talli, jossa hevoset ja ponit ovat tehtäväänsä soveltuvia ja kilttejä. Sosiaalipedagogisen hevostoiminnan tavoitteena on tukea itsetuntoa tarjoamalla ilon ja onnistumisen kokemuksia ponien ja hevosten avulla talliympäristössä.

Kerhossa tutustutaan hevoseen, talliympäristöön ja erilaisiin tallitöihin yhteistoiminnallisilla harjoituksilla ja leikeillä, joiden avulla vahvistetaan sosiaalisia taitoja. Tallilla harjoitellaan hevosen/ponin hoitamista ja harjaamista ja taluttamista. Ryhmäkertojen loppupuolella päästään kokeilemaan ratsastusta ja ajamista. Kerho on vahvasti strukturoitua ja kuvatuettua. Hevosten kanssa työskentely edellyttää rauhallisuutta ja malttia, jolloin itsesäätelykyky ja toiminnanohjauksen taidot saavat harjoitusta ja vahvistusta.

Matkapalvelua voi käyttää Sipooseen mentäessä. Kerho on tarkoitettu kouluikäisille helsinkiläisille lapsille ja nuorille.

Peruutusehdot: Hakeutumalla kerhoon sitoudut ottamaan vastaan paikan, jos pääset kerhoon. Jos sairastuminen estää koko kerhoon osallistumisen, rahat palautetaan väin lääkärintodistusta vastaan.

Jos olet kiinnostunut osallistumaan kerhoon, niin ole yhteydessä: Severiina Winqvist, severiina.winqvist@kvtuki57.fi tai 040 835 0395

 

 

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.