Ajankohta

8.6.2020 17:00 – 8.5.2020 18:00

Paikka

Verkkokerho, zoom-linkki

Hinta

30 €

Tapahtumaluokka

Ryhmät, kerhot ja kurssit
← Takaisin

Hei espoolainen!

Kiinnostaako sosiaalinen media, mutta et tiedä mistä aloittaa? Haaveiletko omasta tube-kanavasta?

Tervetuloa some-kerhoon, jossa vaihtuvat asiantuntijat kertovat missä ja miten kannattaa aloittaa.Tutustutaan Instagramiin, Snapchattiin, Facebookiin ja YouTubeen ja pohditaan yhdessä minkälaista sisältöä sinne voi tuottaa. Opetellaan toimintoja ja sisällöntuottamista

Kerho on espoolaisille tarkoitettu neljän kerran kokonaisuus. Se on verkkokerho Zoomissa eli kerhoon osallistuja tarvitsee tietokoneen tai älypuhelimen osallistuakseen. Zoomia ei tarvitse ladata koneelle, vaan linkki toimii selaimen kautta. Kerhoon ilmoittautuneille lähetetään Zoom-linkki liittymisohjeineen ennen kerhon alkua.

ma 8.6. klo 17-18 aiheena Instagram

ma 15.6. klo 17-18 aiheena Snapchat

ma 22.6. klo 17-18 aiheena Facebook

ma 29.6. klo 17-18 aiheena YouTube

Ohjaaja: Petrus Koskimies

Asiantuntijat/vertaisosaajat: Kalle Havumäki, Miika Turunen sekä Jasmin Bäckstörm

Kalle Havumäki on toiminut pitkään Kiviradion toimittajana ja on tullut tunnetuksi myös hiphop-artistina nimellä MC Koo. Havumäki on aktiivinen some-persoona, ja tuottaa sisältöä muun muassa Instagramiin ja Snapchatiin.

Miikka Turunen on pitkän linjan musiikki- ja radiotoimittaja, joka muun muassa julkaisee omaa vaihtoehtokulttuuriin suunnattua ilmaisjakelulehteä. Lisäksi Turunen jakaa paljon tietoa, ajankohtaisia uutisia sekä musiikkia Facebookissa ja tätä seuraa useat suomalaiset muusikot.

Jasmin  Bäckström on ylläpitänyt ja julkaissut yli kuuden vuoden ajan videoita omalle JASSUU XOX tubekanavalleen. Kanavalla on yli 4000 seuraajaa.

Ilmoittaudu viimeistään 3.6. klo 23.00. Jos hakijoita on enemmän kuin kerhoon mahtuu, tekee Kehitysvammatuki 57 ry ryhmävalinnan. Kerhoon hakijoille ilmoitetaan kerhopaikasta 4.6.

Peruutusehdot: Hakeutumalla kerhoon sitoudut ottamaan vastaan paikan, jos pääset kerhoon. Jos sairastuminen estää koko kerhoon osallistumisen, rahat palautetaan väin lääkärintodistusta vastaan.

Järjestäjä: Kehitysvammatuki 57 ry

 

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.