Ajankohta

12.9.2020 10:00 – 12.9.2020 12:00

Paikka

Kontulan skeittihalli, Emännänpolku 1

Hinta

30 €

Tapahtumaluokka

Ryhmät, kerhot ja kurssit
← Takaisin

Aika: Lauantai 12.9., 19.9., 26.9. klo 10.00–12.00 (3 krt)

Rullalautailu eli skeittaus on hauska ja monipuolinen laji. Se kehittää lihaksia, luuston kestävyyttä, tasapainoa ja monia muitakin fyysisiä ominaisuuksia. Lajin hyödyt laajenevat myös henkiselle puolelle sillä skeittaus kasvattaa harrastajansa kärsivällisyyttä. Skeittaus ei tunne epäonnistumista, vaan lajin henki on se, että kaikki mitä teet on uutta ja sitä on lupa kokeilla lopputuloksesta huolimatta. 

Skeittaamaan oppii siis parhaiten sinnikkäällä tekemisellä. Kokenut ohjaaja esittelee pienryhmälle lajin alkeet. Kurssilla on kerrallaan paikalla yksi ohjaaja, joten tarvittaessa mukaan on hyvä ottaa oma avustaja tai tukihenkilö. Kurssilla saa tuntien ajaksi lainaksi skeittilaudan ja kypärän (ei muita suojia). Voit halutessasi tuoda mukanasi ranne-, kyynär- ja/tai polvisuojat jos sinusta siltä tuntuu mutta nämä eivät ole aivan välttämättömiä. Suojia saa skeittikaupoista, urheiluliikkeistä tai esim. löytönä kierrätyskeskuksesta.

Lyhytkurssi on tarkoitettu helsinkiläisille nuorille.

Ohjaaja: HELride collective ry:n ohjaaja Siv Knudsen

 

Kuva: Papunet, Sclera

 

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittautujan tiedot

Numero, josta sinut tavoittaa
Ilmoitamme tähän pääsystä ryhmään.
Esim. asumisyksikön ohjaaja
Kuljen itsenäisestiTaksilla (Helsingin Matkapalvelu, Espoo/Vantaa esim. Lähitaksi)Lähihenkilö saattaaTaksilla (ei Matkapalvelun kautta, maksan matkan itse)
Kyllä
Asioita joissa olen hyvä tai joista pidän.
Erityisen tuen tarveKäytän korvaavia kommunikaatiokeinojaDementia/AlzheimerDiabetesEpilepsiaKuulovammaNäkövammaLiikuntarajoiteKäytän pyörätuoliaMuu apuvälineSydänvika
Asioita, jotka järjestäjän on tiedettävä toiminnan kannalta. Esimerkiksi pelot, aistiherkkyys, vuorovaikutuksen haasteet...
EiKyllä
Antamalla kuvausluvan annan oikeuden Kehitysvammatuki 57 ry:n käyttää kuvia julkaisuissa ja internetissä.
KylläEi
Kyllä
Annan suostumukseni henkilötietojeni tallentamiseen ja käsittelyyn Kehitysvammatuki 57 ry:n osallistujarekisterissä tietosuojaselosteen mukaisesti.
Kyllä
Olen lukenut peruutusehdot ja hyväksyn ne.

Tutustu tietosuojaselosteeseen tästä.