Ajankohta

8.6.2021 10:00 – 8.6.2021 15:00

Paikka

Läntinen Brahenkatu 2, 4. krs

Hinta

20 €

Tapahtumaluokka

Parkkitoiminta
Pitsa
← Takaisin

Lasten ja nuorten teemapäivät on eri teemoilla suunniteltu päiviä, jotka on tarkoitettu erityislapsille ja heidän sisaruksilleen. Niiden tarkoitus on tuoda lapsille ja sisaruksille onnistumisen ja mukavan tekemisen hetkiä vertaisessa seurassa eri teemoilla. Vertaistuki kuuluu myös sisaruksille eikä sen aina tarvitse olla asiasta puhumista. Myös hiljainen tieto siitä, että kaverillakin on jotain vastaavaa, voi riittää.

Tervetuloa tiistaina 8.6. klo 10-15 sisarusten omaan parkkipäivään. Leivomme yhdessä pitsaa lounaaksi, juttelemme ja pelailemme. Olemme rennosti yhdessä toisten kanssa. 

Osallistumismaksu on 20 €/lapsi. Osallistumismaksu pitää sisällään lounaan, materiaalit sekä osaavan henkilökunnan ohjauksen ja tuen. Vahvistetun osallistumisen voi perua veloituksetta 12 tuntia ennen alkamisajankohtaa.  Lyhyemmällä aikavälillä peruutetusta ilmoittautumisesta veloitetaan osallistumismaksu 20€.

Mukaan mahtuu 8 osallistujaa. Koronaepidemian vuoksi tapahtuman osallistujamäärä on enintään 10 henkilöä (mukaan lukien ohjaajat).

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt, mutta voit kysyä peruutuspaikkoja Ainolta sähköpostitse.

Teemme valinnan osallistujista ilmoittautumisajan päätyttyä ja olemme yhteydessä kaikkiin ilmoittautuneihin. 

Pidätämme oikeuden perua tapahtuma kokonaan tai muuttaa tapahtuma maksuttomaksi verkkotapahtumaksi, mikäli koronarajoitukset/-suositukset niin vaativat.  

Tapahtuma on tarkoitettu alle 18 -vuotiaille pääkaupunkiseutulaisille lapsille ja nuorille. 

Lisätietoja voit kysellä Ainolta aino.raike@kvtuki57.fi tai p. 040 522 2138, voit myös jättää viestin vastaajaan.

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.