Ajankohta

3.12.2022 10:30 – 3.12.2022 15:30

Paikka

Läntinen Brahenkatu 2, 4. krs

Hinta

20 €

Tapahtumaluokka

Parkkitoiminta
Kaksi lasta pöydän ääressä, pöydällä kaksi piparkakkutaloa
← Takaisin

Sisarusten omissa pikkujouluissa Ystävätuvalla 3.12. klo 10.30-15.30 leivotaan piparkakkuja, askarrellaan joulukortteja ja vietetään aikaa yhdessä sisaruudesta keskustellen ja Ystiksellä biljardia pelaten! Ota halutessasi oma tonttulakki mukaan.

Lasten ja nuorten teemapäivät on eri teemoilla suunniteltuja päiviä, jotka on tarkoitettu erityistä tukea tarvitseville lapsille ja heidän sisaruksilleen. Niiden tarkoitus on tuoda lapsille ja sisaruksille onnistumisen ja mukavan tekemisen hetkiä vertaisessa seurassa eri teemoilla. Vertaistuki kuuluu myös sisaruksille eikä sen aina tarvitse olla asiasta puhumista. Myös hiljainen tieto siitä, että kaverillakin on jotain vastaavaa, voi riittää.

Osallistumismaksu on 20 €/lapsi. Osallistumismaksu pitää sisällään lounaan, materiaalit sekä osaavan henkilökunnan ohjauksen ja tuen. Vahvistetun osallistumisen voi perua veloituksetta 12 tuntia ennen alkamisajankohtaa.  Lyhyemmällä aikavälillä peruutetusta ilmoittautumisesta veloitetaan osallistumismaksu 20€.

Mukaan mahtuu rajallinen määrä osallistujia. Teemme valinnan osallistujista ilmoittautumisajan päätyttyä ja olemme yhteydessä kaikkiin ilmoittautuneihin.

Ilmoittaudu mukaan 26.11. mennessä. 

Pidätämme oikeuden perua tapahtuma kokonaan. 

Tapahtuma on tarkoitettu alle 18 -vuotiaille pääkaupunkiseutulaisille, keravalaisille, kirkkonummelalaisille ja tuusulalaisille lapsille ja nuorille, joilla on on erityistä tukea tarvitseva sisarus. 

Lisätietoja voit kysellä Heidiltä heidi.rinta-lusa@kvtuki57.fi tai p. 044 493 8083, voit myös jättää viestin vastaajaan.

peruutusehdot: osallistumisen voi perua 12 h ennen tapahtuman alkua veloituksetta.  

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.