Ajankohta

9.4.2022 10:30 – 9.4.2022 15:30

Paikka

Läntinen Brahenkatu 2, 4. krs

Hinta

20 €

Tapahtumaluokka

Parkkitoiminta
Piirrettyjä värikkäitä lasten kasvoja
← Takaisin

Sisarusten oma päivä alkaa Salmisaaressa Prison Islandin vankilaseikkailulla, jossa ratkotaan yhdessä sellien saloja! 

Päivä jatkuu vankilaseikkailun jälkeen Ystiksellä lounaan ja keskustelun merkeissä. Myös aikaa biljardille ja vapaalle hengailulle varmasti jää. 

Lasten ja nuorten teemapäivät on eri teemoilla suunniteltuja päiviä, jotka on tarkoitettu erityistä tukea tarvitseville lapsille ja heidän sisaruksilleen. Niiden tarkoitus on tuoda lapsille ja sisaruksille onnistumisen ja mukavan tekemisen hetkiä vertaisessa seurassa eri teemoilla. Vertaistuki kuuluu myös sisaruksille eikä sen aina tarvitse olla asiasta puhumista. Myös hiljainen tieto siitä, että kaverillakin on jotain vastaavaa, voi riittää.

Osallistumismaksu on 20 €/lapsi. Osallistumismaksu pitää sisällään lounaan, materiaalit sekä osaavan henkilökunnan ohjauksen ja tuen.

Vahvistetun osallistumisen voi perua veloituksetta 12 tuntia ennen alkamisajankohtaa.  Lyhyemmällä aikavälillä peruutetusta ilmoittautumisesta veloitetaan osallistumismaksu 20€.

Mukaan mahtuu rajallinen määrä osallistujia. Teemme valinnan osallistujista ilmoittautumisajan päätyttyä ja olemme yhteydessä kaikkiin ilmoittautuneihin. Ilmoittaudu mukaan 24.3. mennessä. 

Pidätämme oikeuden perua tapahtuma kokonaan tai muuttaa tapahtuma maksuttomaksi verkkotapahtumaksi, mikäli koronarajoitukset/-suositukset niin vaativat.  

Tapahtuma on tarkoitettu alle 18 -vuotiaille pääkaupunkiseutulaisille, keravalaisille, kirkkonummelalaisille ja tuusulalaisille lapsille ja nuorille, joilla on on erityistä tukea tarvitseva sisarus. 

Lisätietoja voit kysellä Ainolta aino.raike@kvtuki57.fi tai p. 040 522 2138, voit myös jättää viestin vastaajaan.

peruutusehdot: osallistumisen voi perua 12 h ennen tapahtuman alkua veloituksetta.  

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.