Ajankohta

1.9.2020 12:00 – 15.12.2020 14:00

Paikka

Ystävätupa, Läntinen Brahenkatu 2, 4. kerros, 00510 Helsinki

Tapahtumaluokka

Ryhmät, kerhot ja kurssit
← Takaisin

Senioriklubi kokoontuu joka toinen tiistai parillisilla viikoilla klo 12-14. Syksyn viimeinen kerta on 15.12. Senioriklubin ohjelma suunnitellaan yhdessä syksyn ensimmäisellä kerralla.

Seurana senioriklubilla on myös vapaa-ajan toiminnan koordinaattori Marja, vapari Leena sekä ohjaaja Mimosa, joka vastaa hygieniaohjeistuksesta.

Mikäli tarvitset henkilökohtaista apua tai vahvempaa tukea, olet tervetullut oman avustajan kanssa, joka on tukenasi koko senioriklubin ajan.

Senioriklubilla myydään kahvia ja pientä purtavaa. Ostoksesi voit maksaa tasarahalla. Jokainen tuote maksaa yhden euron. Voit myös maksaa kerralla esim. 20 euron setelillä, ja saldoa vähennetään sitä mukaa, kun teet ostoksia. Ostokset voi jakaa usealle Senioriklubikerralle. (Voit käyttää samaa saldoa, jos käyt Ystiksellä.) Näin tehdään siksi, että emme käsittele vaihtorahaa. Voit maksaa myös pankkikortilla. Myytäviä tuotteita on vähemmän kuin aiemmin. Jokainen tuote maksaa yhden euron.

Syyskauden tärkeät turvallisuusohjeet:

  • desinfioi kädet heti kun tulet Senioriklubille
  • ohjaaja antaa jokaiselle suu-/nenäsuojaimen ja ohjeistaa sen käyttöön. Jos sinulla on oma suojain, se vaihdetaan siihen, jonka ohjaaja antaa.
  • suu-/nenäsuojainta on pidettävä koko ajan. Tarvittaessa saat uuden suojaimen.
  • pese kädet usein vedellä ja saippualla ja käytä käsidesiä.
  • Muistetaan turvavälit. Emme kättele tai halaa ja pidämme riittävän välimatkan toisiin.

Älä tule Senioriklubille, jos olet yhtään nuhainen tai yskäinen, sinulla on kurkkukipu, päänsärky, vatsakipu tai muu sairauden oire.

Jos kuulut riskiryhmään tai sinulla on perussairaus, harkitse tarkasti osallistumistasi.

Ohjeita noudattaen voimme viettää mukavaa aikaa yhdessä!

Lisätietoa: Marja Herala

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.