Ajankohta

5.12.2023 10:00 – 5.12.2023 12:00

Paikka

Teams

Tapahtumaluokka

Luennot, koulutukset ja seminaarit
Henkilö osoittaa sormella värikäs paita ja lippahattu päässä. Teksti Selkeästi meille -hankkeen loppuwebinaari. Laita kalenteriin ylös 5.12.2023 kello 10-12.
← Takaisin

Tule kuuntelemaan, miten yhteistyössä eri toimijoiden kanssa on edistetty ja parannettu digipalveluiden helppokäyttöisyyttä ja ymmärrettävyyttä. Tilaisuus on kaikille avoin, eikä siihen tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Tilaisuus tallennetaan.

Webinaarin ajankohta

  • Aika: tiistai 5.12. kello 10–12
  • Paikka: verkossa, Teams-alustalla
  • Osallistumislinkki: lisätään 5.12.2023 kello 9.00 selkeästimeille.fi-sivulle. Pääset sinne tästä linkistä. 

Mitä loppuwebinaari tarjoaa

  • Opit, mitä ovat kognitiivisen saavutettavuuden ohjeet ja arviointikriteeristö, sekä miten niiden avulla arvioidaan ja parannetaan verkkopalveluiden helppokäyttöisyyttä ja ymmärrettävyyttä.
  • Saat käyttöösi myös toimintamallit, joiden avulla voit järjestää tuetun käyttäjätestauksen tai saavutettavuuden iskuryhmän.
  • Mitä kuntien, hyvinvointialueiden ja viranomaisten kanssa järjestetyissä yhteiskehittämistyöpajoissa on opittu verkkopalveluiden ymmärrettävyydestä.
  • Miten yhteiskehittämällä luodaan entistäkin parempia verkkopalveluita.

Webinaarin puhujat

Tilaisuudessa on puhumassa Selkeästi meille -hankkeen työntekijät sekä kokemusasiantuntijat. Tilaisuuden alustavat Kehitysvammatuki 57 ry:n toiminnanjohtaja Nina Korventaival ja Kehitysvammaliiton saavutettavuusyksikön johtaja Sami Älli. 

Lisätietoja webinaarista

Löydät lisätietoja Selkeästi meille -hankkeen verkkosivuila www.selkeästimeille.fi
Voit kysyä myös Selkeästi meille -hankkeen hankepäällikkö Satu Timperiltä, satu.timperi@kvtuki57.fi tai p. 044 901 3213.