Ajankohta

12.3.2024 18:00 – 12.3.2024 21:00

Paikka

Uusi Sauna, Välimerenkatu 10, 00220 Helsinki

Hinta

10 €

Tapahtumaluokka

Perheiden virkistys ja vertaistuki
Puinen saunakiulu saunan lauteilla.
← Takaisin

Tervetuloa isien saunailtaan tiistaina 12.3. kello 18-21. Sauna on Jätkäsaaressa sijaitseva Uusi Sauna (Välimerenkatu 10). Tapahtumaan voi osallistua myös isät, joilla on täysi-ikäinen lapsi. Omavastuuhinta on 10 euroa ja se laskutetaan sähköpostilaskulla jälkikäteen. Omavastuuhinta sisältää sisäänpääsyn saunaan sekä saunan yhteydessä olevasta ravintolasta noin 15 euron ruoka-annoksen, juomana vesi. Sauna ei ole yksityiskäytössä, vaan saunominen tapahtuu yleisellä vuorolla. Oma pyyhe mukaan. 

" UUSI SAUNA päivittää perinteisen korttelisaunan 2000-luvulle. Se on yhdistelmä yleistä saunaa ja ravintolaa, jonne voit tulla nauttimaan tunnelmasta, vaikka et saunoisikaan. Uudessa Saunassa on runsas 100 asiakaspaikkaa, keittiö ja kaksi terassia."  Voit tutustua Uuteen Saunaan täältä: https://www.uusisauna.fi/ 

Ilmoittaudu mukaan alla olevan lomakkeen kautta 3.3. mennessä. Ilmoittautuminen avautuu 2.2. kello 9. Paikkoja tapahtumaan on rajallinen määrä ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kaikkiin ilmoittautuneihin ollaan ennen tapahtumaa yhteydessä sähköpostitse, jossa on tarkemmat saapumisohjeet ja yhteystiedot yms. 

Peruutusehdot: maksuton peruutus ilman terveydenhuollon todistusta 7.3. mennessä. Veloitamme 20 euroa 7.3. jälkeen tehdystä peruutuksesta ilman terveydenhuollon todistusta. 

Lisätietoja Aino Raike aino.raike@kvtuki57.fi tai 0405222138. 

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittautujan tiedot

Ilmoitamme tähän mukaan pääsystä.
En ole aiemmin osallistunut kummankaan yhdityksen toimintaanPääkaupunkiseudun Autismiyhdistys PAUT ry Kehitysvammatuki 57 ry
Valitse järjestöt, joiden toiminnassa olet aiemmin ollut.
Esimerkiksi pelot, aistiherkkyys, vuorovaikutuksen haasteet...
Kyllä
Olen lukenut peruutusehdot ja hyväksyn ne.
Kyllä
Annan suostumukseni henkilötietojeni tallentamiseen ja käsittelyyn Kehitysvammatuki 57 ry:n osallistujarekisterissä tietosuojaselosteen mukaisesti.

Tutustu tietosuojaselosteeseen tästä.