Ajankohta

24.6.2020 16:00 – 24.6.2020 22:00

Paikka

Tuusula

Hinta

60 €

Tapahtumaluokka

Retket
← Takaisin

Retki järjestetään yhdessä perheiden vertaistukitoiminnan kanssa. Paikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Retken hinta on yhdistyksen jäsenille 60 euroa ja muille 70 euroa.

Kaksi puuta on Juha Tapion hiteillä höystetty musiikkikomedia, joka kertoo rakkaudesta, intohimosta ja jääräpäisyydestä. Ristiriidoiltakaan ei voi välttyä kahden täysin erilaisen persoonan, jäyhän nuohoojan ja hänen taiteilijanaapurinsa kohdatessa. Rooleissa nähdään Sanna Saarijärvi, Jesse Kaikuranta, Mikko Moilanen, Jari Vainionkukka, Elina Varjomäki ja Jutta Järvinen.

Sovituksen ohjaa ja koreografioi musiikkiteatterin monitaiturina tunnettu Tiina Brännare. Krapin kesäteatterin lavalla musiikista vastaa Jussi Hongiston johtama livebändi.

Päivän ohjelma:

  • lähtö klo 16
  • ruokailu klo 17
  • Kaksi puuta klo 19
  • paluu Helsinkiin noin klo 22

 

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittautujan tiedot

Numero, josta sinut tavoittaa
Ilmoitamme tähän pääsystä ryhmään.
Esim. asumisyksikön ohjaaja
Kuljen itsenäisestiTaksilla (Helsingin Matkapalvelu, Espoo/Vantaa esim. Lähitaksi)Lähihenkilö saattaaTaksilla (ei Matkapalvelun kautta, maksan matkan itse)
Kyllä
Erityisen tuen tarveKäytän korvaavia kommunikaatiokeinojaDementia/AlzheimerDiabetesEpilepsiaKuulovammaNäkövammaLiikuntarajoiteKäytän pyörätuoliaMuu apuvälineSydänvika
Asioita, jotka järjestäjän on tiedettävä toiminnan kannalta. Esimerkiksi pelot, aistiherkkyys, vuorovaikutuksen haasteet...
EiKyllä
Antamalla kuvausluvan annan oikeuden Kehitysvammatuki 57 ry:n käyttää kuvia julkaisuissa ja internetissä.
KylläEi
Kyllä
Annan suostumukseni henkilötietojeni tallentamiseen ja käsittelyyn Kehitysvammatuki 57 ry:n osallistujarekisterissä tietosuojaselosteen mukaisesti.
Kyllä
Olen lukenut peruutusehdot ja hyväksyn ne.

Tutustu tietosuojaselosteeseen tästä.