Ajankohta

29.6.2023 13:00 – 29.6.2023 16:00

Paikka

Korkeasaaren eläintarha, Mustikkamaa

Hinta

10 €

Tapahtumaluokka

Perheiden virkistys ja vertaistuki
Riikinkukko
← Takaisin

Tervetuloa mukaan kesäretkelle Korkeasaareen katsomaan mitä eläimille kuuluu. Retki on torstaina 29.6. klo 13-16 Retken omavastuuhinta on 10e/yli 18v ja se sisältää pääsylipun, juoman ja jäätelön Ravintola Pukissa. Perheen alle 18-vuotiaat lapset ilman omavastuuhintaa. 

Tapahtuma on tarkoitettu helsinkiläisille perheille, jossa on kehitysvammainen tai vastaavaa laaja-alaista tukea tarvitseva lapsi. Alle 18-vuotias lapsi/nuori voi osallistua retkelle myös muun läheisen tai avustajan/hoitajan kanssa. 

Ilmoittaudu mukaan 18.6. mennessä tapahtumakalenterin kautta. Muista ilmoittaa kaikki mukaan tulevat perheen jäsenet "+lisää osallistuja". Paikkoja on rajallinen määrä ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Olemme kaikkiin ilmoittautuneisiin yhteydessä sähköpostitse ennen tapahtumaa. Sähköpostissa kerromme tapaamispaikan, mukana olevan työntekijän yhteystiedot ja muut käytännön asiat. 

Jos lapsellasi on vammaiskortti ja oikeus avustajalippuun, niin kerro se kohdassa "huomioon otettavia asioita". 

Ilmoittautuminen on sitova ja sen voi perua maksutta 21.6. asti. Tämän jälkeen tehdystä peruutuksesta ilman lääkärintodistusta veloitamme pääsylipun todellisen hinnan. Ilmoitathan välittömästi, jos et pääse tapahtumaan, niin voimme tarjota paikkaa jonossa olevalle. 

Lisätietoja Aino Raike aino.raike@kvtuki57.fi tai 0405222138

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.