Ajankohta

15.7.2024 11:00 – 19.7.2024 14:00

Paikka

Sopukka, Uusi Porvoontie 482, 01120 Sipoo

Hinta

190 €

Tapahtumaluokka

Leiri
Auringonkukkapelto
← Takaisin

Leirillä luvassa on mukavaa yhdessäoloa, musiikkia ja muuta puuhastelua. Ehkäpä pääsemme kokoontumaan leirinuotion äärelle Sopukan pihalla sijaitsevaan paviljonkiin!

Leiri alkaa maanantaina 15.7. klo 11:00 lounaalla sekä majoittumisella. Leiri päättyy perjantaina 19.7. klo 14:00. Leirille ei järjestetä yhteiskuljetusta, vaan leiriläiset saapuvat Sopukkaan omilla kyydeillään. Muistathan ilmoittaa hakulomakkeessa kulkemisestasi.

Sopukka on pääosin esteetön. Leirikeskus sijaitsee mäen päällä, joten leirikeskuksen piha on kalteva ja osaan rakennuksista kuljettaessa on korkeuseroa. Ruokailusaliin on muutama porras. Muutoin leirikeskuksen tilat ovat esteettömät. Päivän aikana tulee useita siirtymiä rakennusten välillä, sillä ruokailu, ohjelma sekä majoitus ovat kaikki eri rakennuksissa. Leirillä majoitutaan kahden hengen huoneissa.

Tämä leiri sopii sinulle, joka haluat ottaa rennosti ja viettää aikaa muiden leiriläisten kanssa! Leirillä luvassa on musiikkia sekä kaikenlaista kesäistä puuhastelua. Leiri sopii sinulle, joka pidät rauhallisesta päivärytmistä. Pystyt myös päivän aikana siirtymään useasti eri rakennusten väliä.

Hakuohjeet:

Leirillä noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita, jotta jokaisella on leirillä hyvä olla. Tutustu turvallisemman tilan periaatteisiin täällä

Leireille haetaan täyttämällä alla oleva lomake. Hakijalta kysytään jo hakuvaiheessa kaikki tärkeät tiedot esimerkiksi terveydentilaan, hygieniaan ja ruokailuun liittyen. Lomake tulee täyttää huolellisesti sillä tietoja ei kysytä uudelleen leirille valituilta, ainoastaan lääke- ja vaatelista tulee täytettäväksi ennen leirille tuloa. Jos tietoihin tulee hakuajan jälkeen muutoksia, tulee niistä ilmoittaa Kehitysvammatuki 57 ry:lle. Täytä kaikki kohdat huolellisesti, sillä tiedot vaikuttavat sekä hakuvalintoihin, että mahdollisen varapaikan löytämiseen. Tietoja käytetään hakuprosessissa ja ne käydään leiriohjaajien kanssa läpi, jotta he pystyvät tukemaan leiriläistä parhaalla mahdollisella tavalla leireillä. Täytäthän siis hakulomakkeen mahdollisimman kattavasti.

Huomaathan, että leiriohjaajat eivät anna pistoshoitoa eli jos sinulla on diabetes, tulee sinun osata pistää itse, jotta voit osallistua leirille. Myöskään kriisipaikalta et voi osallistua leirille.

Peruutusehto: Leirin voi peruuttaa maksutta 30 päivää ennen leirin alkua. Tämän jälkeen leirin voi peruuttaa maksutta ainoastaan lääkärintodistuksella.

Hakuaika päättyy 25.4. klo 23.00.

Lisätietoja: Katja Riikonen, 044 741 6259 tai katja.riikonen@kvtuki57.fi

 

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittautujan tiedot

Asun itsenäisestiAsun huoltajani kanssaAsun kotiyhteisössä/ryhmäkodissa
Minä puhunMinä en puhuKäytän kommunioinnin apuna kuviaKäytän kommunikoinnin apuna tietokonettaKäytän kommunikoinnin apuna tukiviittomia
diabetessydänvikaepilepsiakuulovammanäkörajoiteliikuntarajoiteaistiherkkyyskäytän pyörätuoliakäytän rollaattoria tai muuta apuvälinettäminulla on haasteita vuorovaikutuksessa
KylläEi
Huomaathan, että ohjaajat eivät anna pistoshoitoa.
tarvitsen apua kaikessatarvitsen ohjaustahuolehdin kaikesta itse
huolehdin itse kuukautissuojan vaihtamisesta.tarvitsen apua kuukautissuojan vaihtamiseen.
Olen mielelläni sivussa ja kuuntelen muiden juttujaSeurailen alkuun ja lämpenen hiljalleenOlen puhelias ja aktiivinenTarvitsen ohjaajan tukea ryhmässä toimimiseenToivon, että ohjaaja rohkaisee ja kannustaa minua
Esimerkiksi kuormittava arki, yksinhuoltajuus tai muut sosiaaliset tekijät.
minua saa valokuvata.minua ei saa valokuvata.
Ymmärrän, että kaikkia sitoo salassapitovelvollisuus.
KylläEi
Jos valitset "Kyllä", annat luvan siihen, että saat lomakkeella lähetetyt tiedot suojaamattomana sähköpostiisi. Jos valitset "Ei", saat sähköpostiisi vahvistusviestin lomakkeen lähettämisestä.
KylläEi
KylläEi
Varasijaa voidaan tarjota hakemalleni leirille tai jollekin toisena ajankohtana olevalle leirille.
Kyllä
Ilmoitan esimerkiksi terveyteen tai asumiseen liittyvistä muutoksista ennen leirin alkua tai leirin aikana. Huomioithan, ettei kriisipaikalta voi osallistua leirille
Kyllä
Kyllä
Kyllä
ItsenäisestiTaksilla (Helsingin Matkapalvelu)Lähi-ihminen saattaa

Tutustu tietosuojaselosteeseen tästä.