Ajankohta

4.7.2023 07:45 – 4.7.2023 14:15

Paikka

M/S Finlandia Länsisatama

Hinta

25 €

Tapahtumaluokka

Perheiden virkistys ja vertaistuki
Valkoinen laiva merellä
← Takaisin

Piknik-risteily helsinkiläisille vanhemmille Eckerö Linen M/S Finaldialla. Tapahtuma on tarkoitettu kaiken ikäisten lasten vanhemmille, joilla on kehitysvammainen tai vastaavaa laaja-alaista tukea tarvitseva lapsi. Huomaathaan, että tämä risteily ei ole koko perheen risteily, vaan se on tarkoitettu vain vanhemmille. 

Laiva lähtee tiistaina 4.7. kello 9 ja kokonnumme viimeistään klo 7.45 Länsisatamassa, josta nousemme yhdessä laivaan. Aloitamme päivän yhteisellä aamiasella laivan ravintolassa kello 8.30, jonka jälkeen on omaa aikaa noin kaksi tuntia esim. ostoksille tai rennolle oleilulle. Perheiden tuen työntekijät ovat saatavilla koko risteilyn ajan. Kokoonnumme kello 12 kongressitilaan, jossa meillä on yhteinen lounas. Oma tila mahdollistaa rauhallisen keskustelun yhdessä ilman laivan muuta hälinää. Laiva palaa Helsinkiin kello 14.15. 

Matkan aikana ei ole mahdollista nousta maihin. Matkalle osallistuminen edellyttää voimassa olevaa passia tai virallista henkilökorttia (ajokortti ei ole riittävä matkustusasiakirja). 

Matkan omavastuuhinta on 25e/henkilö ja siitä lähetetään lasku kotiin matkan jälkeen. Omavastuuhinta sisältää matkan, aamiaisen ja lounaan. 

Ilmoittaudu mukaan 28.5. mennessä. Paikkoja on rajallinen määrä ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen on sitova ja sen voi perua maksutta ilman lääkärintodistusta 2.6. asti. Tämän jälkeen tehdystä peruutuksesta ilman lääkärintodistusta veloitamme matkan todelliset kulut 65e/henkilö.

Olemme yhteydessä kaikkiin ilmoittautuneisiin sähköpostitise, jossa annamme tarkemmat ohjeet.  

Mukana matkalla on kaksi perheiden tuen tiimin työntekijää. 

Lisätietoja Aino Raike aino.raike@kvtuki57.fi tai 0405222138. 

 

 

 

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.