Ajankohta

8.7.2024 09:45 – 12.7.2024 15:00

Paikka

Enä-Seppä, Enätie 45, Ojakkala

Hinta

190 €

Tapahtumaluokka

Leiri
Auringonkukkapelto
← Takaisin

Leirillä luvassa on ainakin ulkoilua, pihapelejä sekä yhdessäoloa. Ehkäpä pääsemme myös leikkimielisesti kisailemaan leiriolympialaisissa!

Leirille järjestetään yhteiskuljetus, joka lähtee Ystävätuvan edestä maanantaina 8.7. klo 10:00 – saavuthan paikalle kuitenkin jo klo 9:45. Palaamme Ystävätuvalle perjantaina 12.7. noin klo 15. Tarkempi paluuaika ilmoitetaan lähempänä leiriä. Ystävätuvan osoite on Läntinen Brahenkatu 2, 00510 Helsinki. Muistathan ilmoittaa hakulomakkeessa, miten kuljet Ystävätuvalle!

Enä-Sepän leirikeskus ei ole esteetön. Pihapiiri on tasainen ja puistomainen, mutta rantaan mentäessä on huomattavaa korkeuseroa. Leirikeskuksen rakennuksiin kuljettaessa on matalia kynnyksiä. Leirillä majoitutaan muutaman hengen huoneissa.

Tämä leiri sopii sinulle, joka haluat lähteä leirille Helsingin ulkopuolelle ihastelemaan järvimaisemia ja viettämään mukava leiri yhdessä. Leirillä liikumme pihapiirissä ja pelailemme yhdessä erilaisia pihapelejä. Olet halukas toimimaan ryhmässä ja puuhastelemaan leirillä erilaisten aktiviteettien parissa.

Hakuohjeet:

Leirillä noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita, jotta jokaisella on leirillä hyvä olla. Tutustu turvallisemman tilan periaatteisiin täällä

Leireille haetaan täyttämällä alla oleva lomake. Hakijalta kysytään jo hakuvaiheessa kaikki tärkeät tiedot esimerkiksi terveydentilaan, hygieniaan ja ruokailuun liittyen. Lomake tulee täyttää huolellisesti sillä tietoja ei kysytä uudelleen leirille valituilta, ainoastaan lääke- ja vaatelista tulee täytettäväksi ennen leirille tuloa. Jos tietoihin tulee hakuajan jälkeen muutoksia, tulee niistä ilmoittaa Kehitysvammatuki 57 ry:lle. Täytä kaikki kohdat huolellisesti, sillä tiedot vaikuttavat sekä hakuvalintoihin, että mahdollisen varapaikan löytämiseen. Tietoja käytetään hakuprosessissa ja ne käydään leiriohjaajien kanssa läpi, jotta he pystyvät tukemaan leiriläistä parhaalla mahdollisella tavalla leireillä. Täytäthän siis hakulomakkeen mahdollisimman kattavasti.

Huomaathan, että leiriohjaajat eivät anna pistoshoitoa eli jos sinulla on diabetes, tulee sinun osata pistää itse, jotta voit osallistua leirille. Myöskään kriisipaikalta et voi osallistua leirille.

Peruutusehto: Leirin voi peruuttaa maksutta 30 päivää ennen leirin alkua. Tämän jälkeen leirin voi peruuttaa maksutta ainoastaan lääkärintodistuksella.

Hakuaika päättyy 25.4. klo 23.00.

Lisätietoja: Katja Riikonen, 044 741 6259 tai katja.riikonen@kvtuki57.fi

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittautujan tiedot

Asun itsenäisestiAsun huoltajani kanssaAsun kotiyhteisössä/ryhmäkodissa
Käytän kommunioinnin apuna kuviaMinä en puhuMinä puhunKäytän kommunikoinnin apuna tietokonettaKäytän kommunikoinnin apuna tukiviittomia
diabetessydänvikaepilepsiakuulovammanäkörajoiteliikuntarajoiteaistiherkkyyskäytän pyörätuoliakäytän rollaattoria tai muuta apuvälinettäminulla on haasteita vuorovaikutuksessa
KylläEi
Huomaathan, että ohjaajat eivät anna pistoshoitoa.
tarvitsen apua kaikessatarvitsen ohjaustahuolehdin kaikesta itse
huolehdin itse kuukautissuojan vaihtamisesta.tarvitsen apua kuukautissuojan vaihtamiseen.
Olen mielelläni sivussa ja kuuntelen muiden juttujaSeurailen alkuun ja lämpenen hiljalleenOlen puhelias ja aktiivinenTarvitsen ohjaajan tukea ryhmässä toimimiseenToivon, että ohjaaja rohkaisee ja kannustaa minua
Esimerkiksi kuormittava arki, yksinhuoltajuus tai muut sosiaaliset tekijät.
kyllä osallistunen osallistu
kyllä voinen voi
minua saa valokuvata.minua ei saa valokuvata.
Ymmärrän, että kaikkia sitoo salassapitovelvollisuus.
KylläEi
Jos valitset "Kyllä", annat luvan siihen, että saat lomakkeella lähetetyt tiedot suojaamattomana sähköpostiisi. Jos valitset "Ei", saat sähköpostiisi vahvistusviestin lomakkeen lähettämisestä.
KylläEi
KylläEi
Varasijaa voidaan tarjota hakemalleni leirille tai jollekin toisena ajankohtana olevalle leirille.
Kyllä
Ilmoitan esimerkiksi terveyteen tai asumiseen liittyvistä muutoksista ennen leirin alkua tai leirin aikana. Huomioithan, ettei kriisipaikalta voi osallistua leirille
Kyllä
Kyllä
Kyllä

Tutustu tietosuojaselosteeseen tästä.