Ajankohta

5.6.2020 17:00 – 5.6.2020 20:00

Paikka

Ystävätupa, Läntinen Brahenkatu 2, 4.krs.

Hinta

10 €

Tapahtumaluokka

Parkkitoiminta
Leikkivät lapset
← Takaisin

Perjantaiparkki on tarkoitettu erityislapsille sekä heidän sisaruksilleen. Ilta rakentuu rennon yhdessäolon ja puuhastelun ympärille jonka lomassa nautitaan myös maittava iltapala. 

Ryhmäkoko pidetään pienenä ja hoitajia varataan tarpeen mukaan. Hallitus suosittaa riskiryhmien välttävän fyysisiä kontakteja mahdollisuuksien mukaan, ja korostaa riskiryhmään kuuluvien omaa harkintaa toimintaohjetta noudatettaessa. Tilapäishoitajat huolehtivat lasten terveydestä ja toiminnassa kiinnitetään erityistä huomiota käsihygieniaan ja oikeaan yskimistekniikkaan. Huomioithan kuitenkin, että kipeänä ei voi osallistua parkkipäivään.

Toiminnassa otetaan huomioon mukaan ilmoittautuneiden lasten vahvuudet. Käytämme kuvia ja viittomia kommunikoinnin ja toiminnanohjauksen tukena.

Perjantaiparkin osallistumismaksu on 10 €/lapsi. Osallistumismaksu maksetaan paikan päällä. Osallistumismaksu pitää sisällään iltapalan, materiaalit sekä osaavan henkilökunnan ohjauksen ja tuen. Mukaan mahtuu rajallinen määrä lapsia, olemme kaikkiin yhteydessä ilmoittautumisajan mentyä umpeen.

Tapahtuma on tarkoitettu pääkaupunkiseutulaisille.

Ilmoittautumiset perjantaiparkkiin su 31.5. mennessä ilmoittautumislomakkeen kautta.

Lisätietoja voit kysellä Katjalta katja.riikonen@kvtuki57.fi tai p. 044 741 6259, voit myös jättää viestin vastaajaan.

Huom! Myös sisarukset ovat lämpimästi tervetulleita perjantaiparkkipäivään!

Ohjelmamuutokset mahdollisia.

Peruutusehdot:  Vahvistetun osallistumisen perjantaiparkkiin voi perua veloituksetta 12 tuntia ennen alkamisajankohtaa.  Lyhyemmällä aikavälillä peruutetusta ilmoittautumisesta veloitetaan osallistumismaksu 10€.

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.