Ajankohta

26.11.2021 17:00 – 26.11.2021 20:00

Paikka

Läntinen Brahenkatu 2, 4. krs, 00510 Helsinki.

Hinta

10 €

Tapahtumaluokka

Parkkitoiminta
Piirretty piparkakku-ukko
← Takaisin

Tervetuloa viettämään yhdessä pikkujouluja! Leivomme piparkakkuja, kuuntelemme ja laulamme joululauluja. Fiilistelemme joulua! Myös vapaalle leikille ja yhdessäololle jää aikaa. 

Lasten teemapäivät toteutetaan kerran kuukaudessa perjantaiparkkina tai lauantaiparkkina. Eri teemoilla suunnitellut päivät on tarkoitettu erityislapsille ja heidän sisaruksilleen. Teemapäivien on tarkoitus tuoda lapsille ja sisaruksille onnistumisen ja mukavan tekemisen hetkiä vertaisessa seurassa.

Toiminnassa otetaan huomioon mukaan ilmoittautuneiden lasten vahvuudet. Käytämme perjantaiparkeissa kuvia ja viittomia kommunikoinnin ja toiminnanohjauksen tukena.

Lapset ovat perjantaiparkeissa pääsääntöisesti ilman vanhempia, mutta toki vanhempi voi tulla yhdessä lapsen kanssa tutustumaan uusiin kavereihin ja toimintaan. Lapsen voi myös ilmoittaa vain osaksi aikaa perjantaiparkkiin mikäli kolme tuntia tuntuu liian pitkältä ajalta. Lapsi voi myös tulla oman avustajan tai tukihenkilön kanssa perjantaiparkkiin.

Perjantaiparkin osallistumismaksu on 10 €/lapsi. Osallistumismaksu maksetaan paikan päällä. Osallistumismaksu sisältää iltapalan, materiaalit sekä osaavan henkilökunnan ohjauksen ja tuen.

Mukaan mahtuu rajallinen määrä lapsia, olemme kaikkiin yhteydessä ilmoittautumisajan mentyä umpeen. Tapahtuma on tarkoitettu pääkaupunkiseutulaisille.

Ilmoittautumiset perjantaiparkkiin 14.11. mennessä ilmoittautumislomakkeen kautta.

Pidätämme oikeuden perua tapahtuma kokonaan tai muuttaa tapahtuma maksuttomaksi verkkotapahtumaksi, mikäli koronarajoitukset/-suositukset niin vaativat.  

Lisätietoja voi kysyä Ainolta aino.raike@kvtuki57.fi tai p. 050 522 2138, voit myös jättää viestin vastaajaan.

 

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.