Ajankohta

11.10.2019 17:00 – 11.10.2019 20:00

Paikka

Läntinen Brahenkatu 2

Hinta

10 €

Tapahtumaluokka

Parkkitoiminta
pipopäinen tyttö katsoo ulkona leikkimökkiä
← Takaisin

Tänä vuonna on tarjolla lauantaiparkkien lisäksi perjantaiparkki, joka on lauantaiparkin tyyppinen ilta Ystävätuvalla erityislapsille ja heidän sisaruksilleen. Ilta rakentuu rennon yhdessäolon ja puuhastelun ympärille, jonka lomassa nautitaan myös maittava iltapala. Hoitajia varataan tarpeen mukaan. Perjantaiparkkien tarkoitus on tuoda lapsille ja sisaruksille onnistumisen ja mukavan tekemisen hetkiä vertaisessa seurassa eri teemoilla. 

Perjantaina 11.10.2019 lähdemme retkelle.

Toiminnassa otetaan huomioon mukaan ilmoittautuneiden lasten vahvuudet. Käytämme perjantaiparkeissa kuvia ja viittomia kommunikoinnin ja toiminnanohjauksen tukena.

Lapset ovat perjantaiparkeissa pääsääntöisesti ilman vanhempia, mutta toki vanhempi voi tulla yhdessä lapsen kanssa tutustumaan uusiin kavereihin ja toimintaan. Lapsen voi myös ilmoittaa vain osaksi aikaa perjantaiparkkiin, mikäli kolme tuntia tuntuu liian pitkältä ajalta. Lapsi voi myös tulla oman avustajan tai tukihenkilön kanssa perjantaiparkkiin.

Perjantaiparkin osallistumismaksu on 10 €/lapsi. Osallistumismaksu maksetaan paikan päällä. Osallistumismaksu pitää sisällään iltapalan, materiaalit sekä osaavan henkilökunnan ohjauksen ja tuen. Mukaan mahtuu rajallinen määrä lapsia, olemme kaikkiin yhteydessä ilmoittautumisajan mentyä umpeen. Vahvistetun osallistumisen perjantaiparkkiin voi perua veloituksetta 12 tuntia ennen alkamisajankohtaa.  Lyhyemmällä aikavälillä peruutetusta ilmoittautumisesta veloitetaan osallistumismaksu 10€.

Tapahtuma on tarkoitettu pääkaupunkiseutulaisille. Tarkempi ohjelma ilmoitetaan myöhemmin.

Ilmoittautumiset perjantaiparkkiin su 29.9 mennessä ilmoittautumislomakkeen kautta. Lisätietoja voit kysellä parkki- ja leirioiminnan koordinaattorilta tai p. 040 522 2138, voit myös jättää viestin vastaajaan.

Huom! Myös sisarukset ovat lämpimästi tervetulleita perjantaiparkkipäivään!

 

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.