Ajankohta

5.8.2023 12:00 – 5.8.2023 15:00

Paikka

Brahen kenttä + Ystävätupa

Tapahtumaluokka

Perheiden virkistys ja vertaistuki
← Takaisin

Monet perheet toivovat apua vertaistukitapahtumiin osallistumiseen.Tällä hetkellä 22 perhettä on saanut ainakin lyhytaikaista tukea vapaaehtoisesta perhekamusta. Perhekamut ovat infonneet perheitä Kehitysvammatuki 57 ry:n perhetapahtumista, auttaneet ilmoittautumislomakkeen täyttämisessä, selvittäneet reittiä tapahtumaan ja olleet kaverina paikan päällä. Jotkut ovat tehneet yhdessä omatoimisia retkiä eri paikkoihin. Perhekamun rooli riippuu perheen toivomuksista ja vapaaehtoisen taidoista.

Perheitä ilmoittautuu toimintaan mukaan enemmän kuin vapaaehtoisia. Toiminta pyörii laajalla alueella Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. Jollekin perheelle löytyy perhekamu nopeasti, kun taas joku toinen perhe joutuu odottamaan pitkään. Koordinaattori Hanna yrittää löytää aina mahdollisimman yhteen sopivan parin. Sopivan perhekamun löytäminen on helpompaa jos tunnemme toisemme paremmin. 

Tässä tapahtumassa tutustumme toisiimme ja yhdistyksen toimintaan rennosti leikkimällä leikkipuistossa ja syömällä yhdessä yhdistyksen tiloissa. Voit tulla mukaan välillä 12-15 silloin kun ehdit ja lähteä pois silloin, kun siltä tuntuu. Voit myös ottaa mukaan omia eväitä. Jos sää on sateinen siirrymme puistosta suoraan sisätiloihin.

Yhteydenotot Perhekamut-hankkeen koordinaattori Hanna Pyöriä p. 044 491 4779, kiitos!

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.