Ajankohta

20.1.2024 10:00 – 20.1.2024 12:00

Paikka

Uutelan kota, Särkkäniemi 5, Helsinki

Tapahtumaluokka

Perheiden virkistys ja vertaistuki
Tyttö pinkissä haalarissa ja pipo päässä seisoo kodassa ja katsoo tulta.
← Takaisin

TÄMÄ KERTA ON PERUTTU KOVAN PAKKASENNUSTEEN VUOKSI. Tervetuloa perheiden luontokerhoon lauantaina 20.1. klo 10-12 (huom. aiemmasta poiketen kerho loppuu jo kello 12). Tutkimme ja ihmettelemme yhdessä luontoa ja sen moninaisuutta. Tällä kerralla teemme lumiukkoja ja lyhtyjä. Vaikka olisi pakkasta, onnistuu niiden teko erikoisvälineiden avulla. Luontokerhon vetäjinä toimivat luonto- ja eräopas Jouni Viitala, Kehitysvammatuki 57 ry:n perheiden tuen tiimin työntekijä ja työntekijä Mahdollisuus lapselle ry:stä. Vastuu lapsista tapahtuman aikana on vanhemmilla. 

Tapahtuma järjestetään ulkona ja jokaisella kerralla on oma teemansa ja pientä syötävää (makkaraa, keksiä, kahvia/teetä ja mehua). Sisätilana käytössämme on Uutelan grillikota. Grillikodan lähellä on myös wc-tilat. 

Ilmoittaudu tammikuun luontokerhoon 14.1. mennessä tapahtumakalenterin kautta. Muista ilmoittaa jokainen tapahtumaan osallistuva perheenjäsen erikseen ”lisää henkilö”-painikkeella.

Tapahtumaan ilmoittautuneille lähetään sähköpostivahvistus ennen tapahtumaa.  

Lisätietoja: perhetoiminnan koordinaattori Aino Raike aino.raike@kvtuki57.fi p.040 5222 138 tai perhetyöntekijä Heini Lahtinen 0407079967 heini.lahtinen@kvtuki57.fi

Luontokerho järjestetään yhteistyössä Autismiyhdistys PAUT ry:n, Mahdollisuus lapselle ry:n ja Kehitysvammatuki 57 ry:n kanssa. 

 

 

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.