Ajankohta

17.6.2023 11:00 – 17.6.2023 14:00

Paikka

Skatan tila, Uutelantie 30, Helsinki

Tapahtumaluokka

Perheiden virkistys ja vertaistuki
Poika syöttää lammasta laitumella. Pojalla on musta lippis ja musta t-paita.
← Takaisin

Tervetuloa perheiden luontokerhoon lauantaina 17.6. klo 11-14. Huomaa eri aika kuin normaalisti. Tapahtuman on pääkaupunkiseutulaisille perheille, jossa on erityistä tukea tarvitseva lapsi. Voit osallistua myös täysi-ikäisen lapsesi kanssa perheiden luontokerhoon. 

Tutkimme ja ihmettelemme yhdessä luontoa ja sen moninaisuutta. Luontokerhon vetäjinä toimivat luonto- ja eräopas Jouni Viitala, Kehitysvammatuki 57 ry:n perheiden tuen tiimin työntekijä ja työntekijä Mahdollisuus lapselle ry:stä. Vastuu lapsista tapahtuman aikana on vanhemmilla. 

Tällä kerralla vietämme aikaa Skatan tilan pihalla, luontopolulla ja pääsemme tapaamaan lampaita aitaukseen klo 13-14. Tapahtuma järjestetään ulkona ja jokaisella kerralla on oma teemansa ja pientä syötävää. Tällä kerralla piknik-evästä, kahvia/teetä ja mehua. Voit ottaa halutessasi mukaan oman piknik-peiton. Skatan tilan pihalta löytyy ulkowc. 

Ilmoittaudu kesäkuun luontokerhoon 13.6. mennessä tapahtumakalenterin kautta. Muista ilmoittaa jokainen tapahtumaan osallistuva perheenjäsen erikseen ”lisää henkilö”-painikkeella.

Tapahtumaan ilmoittautuneille lähetään sähköpostivahvistus ennen tapahtumaa.  

Lisätietoja: perhetoiminnan koordinaattori Aino Raike aino.raike@kvtuki57.fi p.040 5222 138 tai perhetyöntekijä Heini Lahtinen 0407079967 heini.lahtinen@kvtuki57.fi

Luontokerho järjestetään yhteistyössä Autismiyhdistys PAUT ry:n, Mahdollisuus lapselle ry:n ja Kehitysvammatuki 57 ry:n kanssa. 

 

 

Tapahtuma on täynnä.