Ajankohta

30.6.2020 09:00 – 30.6.2020 16:00

Paikka

Läntinen Brahenkatu 2, 4. krs.

Hinta

20 €

Tapahtumaluokka

Parkkitoiminta
Leikkivät lapset
← Takaisin

Parkkipäivä on tarkoitettu erityislapsille sekä heidän sisaruksilleen. Päivä rakentuu rennon yhdessäolon ja suunnitellun toiminnan ympärille. Päivän aikana nautitaan lounas ja välipala. 

Ryhmäkoko pidetään pienenä ja hoitajia varataan tarpeen mukaan. Hallitus suosittaa riskiryhmien välttävän fyysisiä kontakteja mahdollisuuksien mukaan, ja korostaa riskiryhmään kuuluvien omaa harkintaa toimintaohjetta noudatettaessa. Tilapäishoitajat huolehtivat lasten terveydestä ja toiminnassa kiinnitetään erityistä huomiota käsihygieniaan ja oikeaan yskimistekniikkaan. Huomioithan kuitenkin, että kipeänä ei voi osallistua parkkipäivään.

Toiminnassa otetaan huomioon mukaan ilmoittautuneiden lasten vahvuudet. Käytämme kuvia ja viittomia kommunikoinnin ja toiminnanohjauksen tukena.

Lapsen voi ilmoittaa vain osaksi aikaa päiväparkkiin mikäli 7 tuntia tuntuu liian pitkältä ajalta. 

Päiväparkin osallistumismaksu on 20 €/lapsi. Osallistumismaksu maksetaan paikan päällä. Osallistumismaksu pitää sisällään lounaan, välipalan, materiaalit sekä osaavan henkilökunnan ohjauksen ja tuen. Mukaan mahtuu rajallinen määrä lapsia, olemme kaikkiin yhteydessä ilmoittautumisajan mentyä umpeen.

Tapahtuma on tarkoitettu pääkaupunkiseutulaisille.

Ilmoittautumiset päiväparkkiin ma 22.6. mennessä ilmoittautumislomakkeen kautta. Lisätietoja voit kysellä Katjalta katja.riikonen@kvtuki57.fi tai p. 044 741 6259, voit myös jättää viestin vastaajaan.

Huom! Myös sisarukset ovat lämpimästi tervetulleita päiväparkkiin!

Ohjelmamuutokset mahdollisia.

Peruutusehdot:  Vahvistetun osallistumisen päiväparkkiin voi perua veloituksetta 12 tuntia ennen alkamisajankohtaa.  Lyhyemmällä aikavälillä peruutetusta ilmoittautumisesta veloitetaan osallistumismaksu 20€.

 

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.