Ajankohta

5.4.2022 17:30 – 5.4.2022 19:30

Paikka

Oskarinpuiston toimijatalo, Marjaniemenranta 48, Helsinki

Tapahtumaluokka

Perheiden virkistys ja vertaistuki
← Takaisin

Tuntuuko, että sukset menevät  ristiin murrosikäisen kanssa?  Haluatko jakaa omia arjen vinkkejä ja kokemuksiasi toisille äideille? 

Äiteja varten on perustettu omat vertaistukiryhmät, joissa käsitellään murrosikään liittyviä asioita. Ryhmät ovat nimeltään Kamalat äidit. Heistä voit lukea lisää täältä .

Kehitysvammatuki 57 ry ja Kamalat äidit -toiminta tekevät yhteistyötä ja keväällä aloittaa ensimmäinen ryhmä kehitysvammaisten tai vastaavaa laaja-alaista tukea tarvitsevien lasten äideille. 

Tule mukaan rentoon keskusteluryhmään, juuri sellaisena kuin olet. Tässä ryhmässä ei tarvitse pingottaa, vaan saat oman hetkesi ja  tarjolla on myös pientä iltapalaa. 

Tapaamiskertoja on 5 ja ne ovat tiistaisin  5.4., 12.4., 19.4., 3.5. ja 10.5  klo 17.30-19.30 Oskarinpuiston toimijatalossa Helsingin Marjaniemessä. 

Ryhmä on suljettu ja toivomme, että pystyt osallistumaan jokaisella kerralla. Ilmoittautumisen päätyttyä olemme yhteydessä kaikkiin. 

Jos tarvitset nuorellesi tapaamisten ajaksi hoitoa, niin ole meihin yhteydessä. Tarvittaessa järjestämme ryhmän ajaksi toimintaparkin nuorille.

Ryhmä on tarkoitettu pääkaupunkiseudulla asuville. 

Ilmoittautuminen 27.3.  mennessä tapahtumakalenterin kautta. 

Lisätietoja sari.jenu@kvtuki57.fi tai aino.raike@kvtuki57.fi

 

 

 

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.