Ajankohta

13.11.2024 17:00 – 13.11.2024 18:30

Paikka

Metropolia Myllypuron kampus, Myllypurontie 1

Tapahtumaluokka

Perheiden virkistys ja vertaistuki
Liikuntasali, jossa lattialla erivärisiä jalan ja käden muotoisia kuvioita. Takana temppupatja.
← Takaisin

Järjestämme perheille suunnattua ryhmätoimintaa yhteistyössä Autismiyhdistys PAUT Ry:n, Leijonaemot Ry:n, Kehitysvammatuki 57 ry:n ja Metropolian fysioterapian ja sosiaalialan varhaiskasvatuksen opiskelijoiden kanssa! Toiminta on tarkoitettu erityislapsiperheille ja ohjelma toteutuu erikseen aikuisille ja lapsille. Ohjelma on suunnattu noin 5-10-vuotiaille lapsille. Sisarukset ovat tervetulleita mukaan lasten ohjelmaan.  Tapahtuma toteutuu kolmena keskiviikkona helmi-hhtikuussa Metropolian liikuntatiloissa. Jokaiselle kerralle on oma tapahtuma tapahtumakalenterissa - ilmoittaudu niille kerroille, joille haluat. 

ke 11.9.  klo 17.00-18.30  Vanhemmille omaa ohjelmaa ja lapsille liikunnallista seikkailua (ilm. 8.9. mennessä)

ke 13.11.  klo 17.00 -18.30  Vanhemmille omaa ohjelmaa ja lapsille liikunnallista seikkailua (ilm. 10.11. mennessä)

Jokaisella kerralla on yhteinen aloitus ja yhteinen lopetus. Tapahtumassa ei ole tarjoilua. Ota mukaan rennot vaatteet, oma vesipullo ja mahdolliset eväät. Tapahtumat ovat maksuttomia.

Ilmoittautumiset Kehitysvammatuki 57 ry:n tapahtumakalenterin kautta. Olemme yhteydessä kaikkiin ilmoittautuneihin noin kaksi päivää ennen tapahtumaa. 

Saapumisohjeet:Tapaaminen Myllypuron kampuksella, pääsisäänkäynnin info -pisteellä, josta opiskelijat opastavat eteenpäin. Osoite on Myllypurontie 1. Myllypuron metropysäkki on aivan pääsisäänkäyntiä vastapäätä. Autolla tuleville on maksuton pysäköintimahdollisuus kampuksen parkkihallissa, jossa K2 tasolla on esteettömiä paikkoja sisäänkäynnin vieressä. Oven vieressä on puhelin jolla saa yhteyden vahtimestariin, joka avaa oven. Opiskelijat ovat vastassa parkkihallin ovella ja auttavat parkkiluvan kanssa.

Kaikissa tapahtumissamme on turvallisemman tilan periaatteet. Voit tutustua niihin täällä: Turvallisemman tilan periaatteet 

Lisätietoja Aino Raike aino.raike@kvtuki57.fi tai 0405222138.

 

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.