Ajankohta

26.10.2021 17:30 – 26.10.2021 19:00

Paikka

Helsinginkatu 26, Opistotalo, Mikko tietotekniikka, 3 kerros

Hinta

12 €

Tapahtumaluokka

Ryhmät, kerhot ja kurssit
Mustalla pohjalla iso tummanharmaa kolmio ja pieni valkoinen kolmio. Vaaleanharmaa nuoli osoittaa pientä kolmiota.
← Takaisin

Aika: Tiistaisin 26.10-23.11. kello 17.30-19.00 (5 kertaa)

Tutustutaan rauhallisessa tahdissa iPadin käyttöön muun muassa tiedonhaun välineenä. Samalla opitaan laitteen peruskäyttöä ja medialukutaitoa.

Harjoitellaan pienessä ryhmässä iPadin käyttöä internetin selailuun, miten internetissä haetaan tietoa ja tutustumme turvallisiin lähteisiin opiskelijoita kiinnostavissa aiheissa.Tavoitteena on tukea osallistujien mahdollisuuksia löytää itseään kiinnostavaa tekemistä Internetistä ja oppia medialukutaidon perusteita.

Järjestäjät: Helsingin työväenopisto ja Kehitysvammatuki 57 ry

Opettaja: Sundström Minna

Työväenopisto laskuttaa kurssin. Täyttämällä hakulomakkeen hyväksyt sen, että kurssille päästessäsi laskutustietosi ja muut kurssiin liittyvät tiedot välitetään työväenopistolle laskutukseen ja opettajalle. Työväenopisto vaatii henkilötunnuksen tunnistautumista varten.

Kurssille haku pääättyy 22.8. klo 23.00. Kerhoon pääsystä tai varasijapaikasta ilmoitetaan kaikille hakemuksen jättäneille hakuajan päätyttyä viikon 35 aikana.

Huom. Kurssi järjestetään yhteistyössä Helsingin työväenopiston kanssa. Työväenopisto laskuttaa kurssin ja täyttämällä hakukaavakkeen annat suostumuksesi siihen, että tietosi luovutetaan työväenopistolle (perustiedot ohjaajalle ja laskutustiedot laskutukseen). Työväenopisto vaatii myös henkilötunnuksen ilmoittautumiseen.

Työväenopiston opettaja tulee paikalle tunnin alkaessa ja hän ei huolehdi kerholaisten pääsystä oikeaan taksiin.

Peruutusehto: Ilmoittautumisen voi perua veloituksetta, jos kurssin alkamiseen on vähintään 7 päivää.

Kuva: Papunet

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.