Ajankohta

12.11.2022 09:00 – 4.11.2022 14:00

Paikka

Eckerö Linen m/s Finlandia, lähtö ja paluu Länsiterminaali T2, Tyynenmerenkatu 14, 00180 Helsinki

Hinta

20 €

Tapahtumaluokka

Retket
henkilö pitää hehkulamppua kädessä vasten värikästä taivasta
← Takaisin

Järjestämme kaksi työpajaa samanaikaisesti aamupäivällä ja yhden yhteisen iltapäivällä. Toinen työpaja on tarkoitettu toiminnassa mukana oleville tukea tarvitseville ja toinen työpaja omaisille. 

Yhdistys tarjoaa kaikille mukanaolijoille lounaan ja kokoustiloissa on aamulla tarjolla pientä suolaista ja makeaa, kahvia ja muita virvokkeita. Ennen lounasta on hetki omaa aikaa, vaikka tax free -ostoksille. Ilmoittaudu mukaan 28.9. mennessä. Huomio! Terminaalissa tulee olla paikalla kello 8.

Ilmoittautuminen edellyttää osallistumista yhteiseen työskentelyyn. Matka edellyttää voimassa olevaa passia tai kuvallista henkilökorttia kaikenikäisiltä. Paikkoja rajoitetusti. Ilmoittautuminen on sitova. Sairaustapauksissa retken voi peruuttaa vain lääkärintodistusta vastaan. Olemme yhteydessä kaikkiin mukaan hakeneisiin ilmoittautumisajan mentyä umpeen.

Lisätietoja: Katja Riikonen ja Mari Mononen

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittautujan tiedot

Numero, josta sinut tavoittaa
Ilmoitamme tähän valinnasta.
Kuljen itsenäisestiTaksilla (Helsingin Matkapalvelu, Espoo/Vantaa esim. Lähitaksi)Lähihenkilö saattaaTaksilla (ei Matkapalvelun kautta, maksan matkan itse)
Asioita joissa olen hyvä tai joista pidän.
Erityisen tuen tarveKäytän korvaavia kommunikaatiokeinojaDementia/AlzheimerDiabetesEpilepsiaKuulovammaNäkövammaLiikuntarajoiteKäytän pyörätuoliaMuu apuvälineSydänvika
Asioita, jotka järjestäjän on tiedettävä toiminnan kannalta. Esimerkiksi pelot, aistiherkkyys, vuorovaikutuksen haasteet...
EiKyllä
Antamalla kuvausluvan annan oikeuden Kehitysvammatuki 57 ry:n käyttää kuvia julkaisuissa ja internetissä.
KylläEi
Kyllä
Annan suostumukseni henkilötietojeni tallentamiseen ja käsittelyyn Kehitysvammatuki 57 ry:n osallistujarekisterissä tietosuojaselosteen mukaisesti.
Kyllä
Olen lukenut peruutusehdot ja hyväksyn ne.

Tutustu tietosuojaselosteeseen tästä.