Ajankohta

20.4.2024 11:00 – 20.4.2024 14:00

Paikka

Villa Elfvik Uikunpesä , Elfvikintie 4, 02600 Espoo

Tapahtumaluokka

Perheiden virkistys ja vertaistuki
Lintuaura taivaalla.
← Takaisin

Tervetuloa perheiden luontopäivään lauantaina 20.4. klo 11-14 Villa Elfvikin ympäristöön Espooseen. Tutkimme ja ihmettelemme yhdessä luontoa ja sen moninaisuutta.  Näemme ehkä jo muuttolintuja, kevään ensimmäisiä kukkia, jään sulamista ja luonnon heräämistä kevääseen. Pääsemme myös vierailemaan luontotalossa. Nautimme yhdessä keittolounaan ja kahvit alueella olevalla Uikunpesä -talolla, joka on varattu vain meidän käyttöömme.

Luontopäivässä mukana ovat luonto- ja eräopas Jouni Viitala ja Kehitysvammatuki 57 ry:n perheiden tuen tiimin työntekijä Heini. Vastuu lapsista tapahtuman aikana on vanhemmilla. 

Tapahtuma on tarkoitettu Länsi-Uudenmaaan hyvinvointialueen perheille, jossa on kehitysvammainen tai vastaavaa laaja-alaista tukea tarvitseva lapsi tai nuori. Tapahtumaan voi osallistua myös perheet, jossa lapsi on jo täysi-ikäinen. Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueeseen kuuluu Espoo, Hanko, Inkoo, Karkkila, Kauniainen, Kirkkonummi, Lohja, Raasepori, Siuntio ja Vihti. Tapahtuma on perheille maksuton eikä osallistuminen edellytä yhdistyksen jäsenyyttä. 

Ilmoittaudu mukaan 16.4. tapahtumakalenterin kautta. Muista ilmoittaa jokainen tapahtumaan osallistuva perheenjäsen erikseen ”lisää henkilö”-painikkeella.

Tapahtumaan ilmoittautuneille lähetään sähköpostivahvistus ja lisätietoja saapumisesta ennen tapahtumaa ilmoittautumisajan päätyttyä. 

Kaikissa tapahtumissamme on käytössä turvallisemman tilan periaatteet. Voit tutustua niihin täällä: Turvallisemman tilan periaatteet

Lisätietoja: perhetyöntekijä Heini Lahtinen 0407079967 heini.lahtinen@kvtuki57.fi tai perhetoiminnan koordinaattori Aino Raike aino.raike@kvtuki57.fi p.040 5222 138

 

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.