Ajankohta

5.9.2023 18:15 – 5.9.2023 19:15

Paikka

Kallahden nuorisotalo, Pohjavedenkatu 5

Hinta

70 €

Tapahtumaluokka

Ryhmät, kerhot ja kurssit
Sinisellä pohjalla kaksi hymyilevää ihmishahmoa
← Takaisin

Aika: Tiistai 5.9.─5.12. (ei 17.10.) klo 18.15–19.15 (13 krt). Erikseen ilmoitettavilla retkikerroilla kerho on klo 17.45–19.15.

Ohjelma: Mitä kaikkea luonnosta löytyykään? Myös Helsingin luonnossa on paljon nähtävää ja koettavaa. Tutustutaan luontoon ja sen ihmeisiin monipuolisella luontoaiheisella toiminnalla ja välillä retkeillen erikseen ilmoitettavissa paikoissa. Huomio! Retkikertojen ajankohta ja tapaamispaikat ilmoitetaan sähköpostiin, joka on ilmoittautumislomakkeella. Siksi on erittäin tärkeää, että lomakkeelle kirjoitetaan sähköpostiosoite, jota luetaan säännöllisesti. Retkeilytoimintaa on syyskaudella syys-lokakuussa ja keväällä huhti-toukokuussa.

Ohjaajat: Jouni Viitala, Lauri Meurman ja vertaisryhmän vetäjä Håkan Eklund

Kerho on tarkoitettu helsinkiläisille aikuisille.

Jos tarvitset apua esimerkiksi wc:ssä käymiseen tai ryhmässä toimimiseen, ota aina mukaan henkilökohtainen avustaja.

Haku kerhoon päättyy 20.8. klo 23.00.

Ilmoitamme 1.9. mennessä, oletko päässyt kerhoon tai varasijalle. Lähetämme tiedon sähköpostiosoitteeseen, jonka olet kirjoittanut hakulomakkeeseen. Tarkista, että olet kirjoittanut sähköpostiosoitteen oikein.

Jos et ole saanut viestiä meiltä 1.9. mennessä, niin tarkista roskapostikansio. Joskus viestit menevät sinne. Jos viestiä ei ole, niin soita tai lähetä sähköpostia Severiinalle.

Peruutusehto: Kerhoa saa kokeilla kaksi kertaa ilmaiseksi. Jos et kahden kerran jälkeen jatka, ilmoita peruutuksesta Severiinalle. Jos et heti peruuta osallistumista, lasku täytyy maksaa, vaikka et tulisi paikalle.

Tärkeitä tietoja kerhoista on esitteen sivuilla 3–8 tai täällä (paina linkkiä).

Lisätietoja: Severiina Winqvist, p. 040 835 0395 tai severiina.winqvist@kvtuki57.fi.

 

Kuva: Papunet

 

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.